Referencer

Tag et kig på vores tidligere opgaver

Fabriksbygningen hos Marbre i Haderslev, skinner igen

FacadeRens blev tilkaldt af Marbre i Haderslev, for at rense gavlene på virksomhedens stålbeklædte fabriksbygning.

Facadefolie beskytter vinduerne under opførelsen af nyt hus

Nytopført hus blev beskyttet med facadefolie fra FacadeRens

Kvartsgulvene hos J.N. Bech i Randers skinner igen

Først under besøget gik det op for Catarina fra J.N. Bech, i hvor stor grad gulvet trængte til en rensning

Triscan’s gulve i Brabrand er blevet som nye igen

Triscan i Brabrand har fået renset deres quartz gulve, og som de selv siger, er de blevet som nye igen.

Rensning af Confalt® gulve hos Danske Fragtmænd

Confalt® gulvene hos Danske Fragtmænd udsættes for lidt af hvert. Grundet et spild, så de sig nødsaget til at søge hjælp hos en specialist.

Fri Bikeshop i Billund benytter sig igen af FacadeRens

Fri Bikeshop i Billund's Quartz gulve var blevet sorte, grundet det snavs der havde sat sig i stenene. De valgte at tage kontakt til FacadeRens, præcis som de gjorde for 6 år siden.

BESTSELLER på havnen i Aarhus anbefaler FacadeRens

BESTSELLER på havnen i Aarhus har fået algebehandlet deres facader. De blev utrolig glade for resultatet og anbefaler FacadeRens til andre.

LightHouse Aarhus Ø – FacadeRens afrenser Aarhus’ nye vartegn

FacadeRens har hjulpet LightHouse i Aarhus med at komme facadernes alger til livs. Aarhus nye vartegn står nu igen som nyt.

STO-facader står igen som nye i Skanderborg

FacadeRens blev bestilt til at rense 12 år gamle facader af STO-facadepuds på Kongefolden i Skanderborg, der var hårdt angrebet af alger.

Facadebehandling af Havneholmen på Sydhavn

Hos Havneholmen trængte facaderne igen til en facaderens. Havneholmen har benyttet FacadeRens gennem de sidste 5-6 år, til at holde facaderne hvide og frie for alger.

Afdeling i Boligforening Ungdomsbo i Esbjerg har igen flotte alu-facader

FacadeRens har været i Esbjerg og vaske facader og rense tagrender hos Boligforeningen Ungdomsbo.

Boligselskabet VIBORG - Facadevask med håndkraft

Boligselskabet Viborg fik renset glatte steni-facader på 18 boligblokke, så farverne igen står skarpt.

Den Sorte Diamant – Granitfacaden står igen flot og blank

Facaderens af 2500m2 dybsort granitfacade på Det Kgl. Bibliotek i København blev håndvasket, så den igen står flot og blank.

FacadeRens levede op til alle vores aftaler

PRinfo fik udført facaderens på en 16 år gammel facade. Det var til at se forskel, da vi var færdige med opgaven.

T. Hansen anbefaler FacadeRens

T. Hansens kalkstensfacader trængte til en kærlig hånd. De fik algebehandling, facaderens og imprægnering. Resultatet er blevet rigtig fint.

IKEA Odense er godt tilfredse med facadevask

Jesper B. Hansen fra IKEA Odense valgte FacadeRens til at udføre facadevask af møbelhusets facader. Efter grundig behandling kan kunderne atter se de gule facader på lang afstand. Jesper B. Hansen er ovenud godt tilfreds.

Hele pakken er god - algebehandling af STO-facader

STO-facaderne på Havneholmen i København trængte til en omgang algebehandling. Derfor kontaktede Havneholmen FacadeRens - og de er yderst tilfredse med resultatet.

FacadeRens gik og ordnede genboens bygning

Hos Ljungdahl tog det ikke lang tid for økonomidirektør Karina Rav at træffe en beslutning. Hun så FacadeRens rense genboens facade og ringede straks for at få et tilbud.

Skanderborg Bakker: Vi får kompetent rådgivning

Skanderborg Bakker har fået kompetent rådgivning om algebehandling af deres sto-facader. I dag er facaderne helt hvide igen. Jesper O. Petersen er ovenud tilfreds.

Det ser utroligt godt ud

Irena Sibbern, marketingchef hos Max Sibbern A/S, fortæller om oplevelsen: ”Jeg fandt FacadeRens på nettet og kontaktede dem pr. mail. De var hurtige til at svare og kom med en attraktiv pris på opgaven." Facadevask og bygningsimprægnering.

Fliserens der bare virker - vi ringer igen!

Gerner Bjerring valgte FacadeRens til at udføre fliserens på sin udendørs belægning. ”Det var en rigtig positiv oplevelse.”

Helt perfekt hos Audi

Facaden blev nænsomt vasket og alt tyggegummi på den udendørs belægning er væk. Agnar Stautz-Nielsen fra AUDI Billogistik/Ejendomme kunne ikke være mere tilfreds. Han ved, hvem han skal kontakte fremover.

De har kompetencerne i orden

I foråret 2015 har FacadeRens foretaget en afrensning af facaderne på CABINN i Vejle. "De har også kompetencerne i orden og, efter min egen mening, viden om det, de har med at gøre.", siger Jesper Sander fra CABINN.

Rens af altaner - ganske glimrende

Peter L. Knudsen fra fsb er meget tilfreds med FacadeRens. Han kalder firmaet for troværdigt og pligtopfyldende, og mener at det har leveret et glimrende stykke arbejde. Derfor anbefaler han gerne andre at benytte FacadeRens.

En helt igennem positiv oplevelse

Michael Thomsen fra Scandic Hotel Kolding udtaler om samarbejdet med FacadeRens, at det er helt igennem positivt. Han er især begejstret for opfølgningen på afrensningen af hotellets facade og den efterfølgende algebehandling.

Facaderens for Dalgashus

 forsommeren 2013 fik FacadeRens til opgave at rense facaden på Dalgashus. Vi valgte en fremgangsmåde, der sikrer, at Dalgashus’ facade forbliver ren, indbydende og flot i længere tid.

Anbefaling fra Jumbo Transport

FacadeRens har i flere omgange renset facader og belægninger for Jumbo Transport i Brøndby. Jumbo Transport har efterfølgende sendt os en flot anbefaling.

Anbefaling fra KJ Værktøj

FacadeRens har udført facaderens og algebehandling for KJ Værktøj i Odense, og fik i den forbindelse en fin anbefaling.

Arla Videbæk - højderengøring

FacadeRens udførte en højderengøring af den 65 meter høje bygning ved Arla Videbæk.

Solgavehjemmet fik rene tagrender

I begyndelsen af 2014 valgte Solgavehjemmet at benytte FacadeRens til at få rengjort sine tagrender både ud mod gaden og inde i gårdhaverne.

Dybderens hos Würth

I 2013 kontaktede Würth FacadeRens da de havde behov for at få dybderenset deres quartzgulve i butiksarealet. Stor slitage havde resulteret i gulve, som ikke længere kunne blive rene af den almindelige gulvvask og vedligeholdelse.

Fliserens for Scandinavian Center

I sommeren 2013 kontaktede Scandinavian Center i Aarhus FacadeRens med et klistret problem. Vi afrensede støttemuren op mod Musikhuset i Aarhus samt afrensede gangarealerne op til Scandinavian Center for tyggegummi.

Facaderens for stor boligforening

I 2013 gennemførte vi også en stor opgave hos en boligforening, hvor vi rengjorde 600 meter facade i aluplader, glas og afskærmning med rør. Desuden afrensede vi støttemure i beton, som befinder sig midt mellem de to bygninger.

Rens af Boeing 727

FacadeRens har valgt en nænsom tilgang til afrensningen af Boing 727, så der skal lægges mange kræfter i, at få den renset af med bløde børster, vand og sæbe.

Algebehandling for Telenor

FacadeRens besøgte Telenor og gav relevant vejledning i forbindelse med opgaven. De accepterede prisen for arbejdet og vi gik i gang med at algebehandle deres facade. Telenors facade er i fritlagt beton, som både skulle algebehandles, afrenses og slutteligt imprægneres.

Rens af tagrender på Odensehus

Odensehus i Aarhus trængte i 2013 til en grundig omgang tagrenderens. I efteråret 2013 rensede FacadeRens Odensehus-bygningens tagrender, og der lå mange spændende ting i tagrenderne, bl.a. raketter, dåser og almindeligt skidt, som samles på grund af vind og vejr.

Rens af alu-facade for boligforening

I 2013 blev vi kontaktet af en boligforening i Aarhus, som havde en stor opgave til os. Alle deres nordvendte facader og gavle trængte til en ordentlig rengøring efter mange års slitage og påvirkning af elementerne.

Graffitirens for Bauhaus

I 2013 åbnede Bauhaus en afdeling i Roskilde. Kort tid efter åbningen var de så uheldige, at en ”fritidskunstner” forelskede sig i deres facade og besluttede at dekorere den med graffiti. Bauhaus kontaktede os med henblik på en afrensning af graffiti og efterfølgende behandling med antigraffiti.

Afrensning og algebehandling for Kolding Sygehus

På Kolding Sygehus algebehandlede, afrensede og imprægnerede FacadeRens ca. 30.000 m2 glat beton.

Algebehandling og dybderens hos DS Display A/S

DS Display A/S har de seneste fem år benyttet FacadeRens til flere forskellige opgaver. Samarbejdet begyndte med afrensning og algebehandling af firmaets facader og har herefter udviklet sig til at omfatte bl.a. dybderens af virksomhedens quartzgulve.

Facadevask med børster hos Roche, Hvidovre

Hos Roche i Hvidovre afrensede FacadeRens en marmorbelagt betonfacade samt hovedbygningen i alukassetter og ca. 250 persienner.

Vask af steniplader for Boligforening

5 boligforeningsblokke beklædt med steniplader vasket i hånden. Ialt 9.000 m2.

Tagrenderens for Favrskov Kommune

FacadeRens renser tagrender for Favrskov Kommune - Her på et ældrecenter.

Fliserens for Musikhuset i Aarhus

Her afrenses fliser for snavs og tyggegummi.

Facade afrensning & algebehandling hos Shoppit

FacadeRens rensede Shoppits gule indfarvede betonfacade.

Rens af aluminium for Danfoss

FacadeRens har rengjort Danfoss' bygninger beklædt med alukassetter.

Gulvrens for Give Dækcenter

Her dybderenser FacadeRens quarts gulv hos Give Dækcenter. Der bliver ikke brugt kemi og metoden er derfor meget miljøvenlig. Kunden står tilbage med et rent og lyst gulv.

Facaderengøring - Sønderborg Kraftvarmeværk

Kedelbygning i aluminiumsplader rengøres. Højden på 33 meter stillede store krav til valg af lift.

Rens af fritlagt beton for A-V-N Maskin, Odense

Hos A-V-N Maskin i Odense afrensede vi deres fritlagte betonfacade samt deres aluminiums indgangsparti.

Rens og algebehandling i Grøfhøjparken, Viby J

Afrensningen og algebehandling af svalegange og trappetårne.

Rens af aluprofiler hos Junget, Søften

Aluprofiler var oversprøjtet med gulvlim fra trægulvet. Efter afrensning blev profilerne poleret med maskine.

Algebehandling for Danish Crown

Hos Danish Crown har FacadeRens renset og algebehandlet solafskærmning samt mursten og beton facade.

Bauhaus afrensning af beton på stålplader

Hos Bauhaus har vi fjernet størknet beton fra stålplader i butikken samt dybderenset belægningsstenene i havecenter.

Facaderengøring hos JoEl

Algebehandling og facaderengøring af JoEl's facade i glat beton.

Vask af alukassetter for Codanhus, Herning

FacadeRens afrensede facaden og vinduesrammerne på Codanhus i Herning.