FacadeRens

Algebehandling af facader

Du kan ret let se, om din virksomheds facade trænger til en omgang algebehandling. Så snart overfladen begynder at få sig et grønligt skær, er det på tide at skride til handling. Jo længere tid du venter, jo bedre får algerne fat, og så bliver det sværere at genoprette facadens oprindelige udseende.

Vælger du FacadeRens til at varetage opgaven, får du et holdbart og miljørigtigt resultat.

Derfor skal du algebehandle dine facader

Alger trives i Danmark på grund af vores klima og de mange km kyststrækning. Derfor er bygninger udsatte for algevækst. Alger sætter sig fast i overfladen på virksomhedens facade og tag. Får algerne lov at sidde længe nok, kan de beskadige overfladen og dermed efterlade permanente skader. De fleste alger er dog relativt uskadelige for bygning, tag og belægning. De er bare ikke særligt kønne at se på.

Vi anbefaler algebehandling én gang årligt

Hvis du gerne vil have, at din virksomhed bevarer en flot facade og et algefrit tag, anbefaler FacadeRens, at du jævnligt får algebehandlet dine overflader. Vi anbefaler, at du får din facade algebehandlet én gang om året for at holde algevæksten nede.

Til det formål har vi udarbejdet en abonnementsordning, som du kan tilmelde dig, du skal bare kontakte os. Så kommer vi selv og algebehandler facaderne, uden at du skal huske på det selv.

Det kan du forvente af algebehandling

Algebehandling er et kemisk middel, som vi påfører din facade. Midlet dræber algerne, som efterfølgende fjernes med hjælp fra regn og vind. Hele processen kan tage mellem 3 og 9 måneder, inden du ser det fulde resultat. Det afhænger af, hvor slemt din facade er angrebet af algerne.

Ved meget voldsom algevækst kan det være nødvendigt at algebehandle 2-3 år i træk for at komme dem helt til livs. En anden mulighed ved kraftig algevækst er, at få facaden renset. Facaderens giver hurtige resultater, men facaderensning med hedvandsrenser er også en hårdere behandling for facaden, og derfor efterbehandler vi altid facaden.

Algefri N – Skånsom og miljøvenlig algebehandling

Algebehandling en skånsom måde at fjerne alger fra din facade. Midlet påføres og arbejder selv med at fjerne algerne. Og hos FacadeRens anvender vi Algefri N, som er godkendt af Miljøministeriet til brug af algebehandling. Det er således både skånsomt for din facade og for naturen.

Læs mere om Algefri N her

Vi benytter Algefri N til alt algebehandling, da det er godkendt til anvendelse på sten, beton og fliser, glas, træ, tage og andre hårde overflader. Hos FacadeRens anvender vi det primært til:

  • Algebehandling af facader
  • Algebehandling af fliser
 

Kan algebehandlingen stå alene?

Der er som udgangspunkt ikke noget i vejen for at nøjes med en gang algebehandling, da det netop er en skånsom behandling. Vi anbefaler også, at du vælger en imprægnering af facaden efter endt algebehandling, det er med til yderligere at forlænge behandlingens holdbarhed. 

Skal FacadeRens algebehandle dine facader?

FacadeRens har udstyr til at behandle med algemiddel i op til 10 meters højde uden brug af lift. Til opgaver på over 10 meters højde lejer vi en lift efter behov.

Når du vælger FacadeRens, får du en stærk og erfaren samarbejdspartner. Vi kører i hele Danmark og for at levere en ensartet og ordentlig kvalitet, arbejder vi ikke på akkord.

Kontakt FacadeRens på +45 7026 7520 allerede i dag – så kommer vi forbi og giver et godt tilbud på algebehandling af dine overflader.

Tag et kig på vores tidligere opgaver med algebehandling

Algebehandling hos Danish Crown
Algebehandling

Algebehandling for Danish Crown

På billederne kan du se, hvordan FacadeRens algebehandler facader, solafskærmning og flisebelægning for Danish Crown. Solafskærmningen afrenses manuelt med bløde

Læs mere »
Havneholmen
Algebehandling

Facadebehandling af Havneholmen på Sydhavn

FacadeRens har endnu engang hjulpet Havneholmen, beliggende ved Sydhavn i København, med facaderens af bygningen. Facaderne på Havneholmen er udført i STO-facadepuds som tåler høj vejrbelastning, men som stadig

Læs mere »
børstevask af boeing 272
Algebehandling

Rens af Boeing 727

I september 2013 fik FacadeRens en ganske unik opgave, hvor vi blev hyret til at rengøre et af Stillings vartegn,

Læs mere »