FacadeRens

Rens af træterrasser

Hos FacadeRens tilbyder vi rens af træterrasser. En træterrasse udsættes for alle typer vejr, og derfor kan den med tiden komme til at se medtaget ud – samtidig med at træets holdbarhed også påvirkes af den algevækst der er. Hvis du vælger FacadeRens til at rense din træterrasse, kan vi garantere et smukt resultat.

Vi arbejder med to forskellige typer behandlinger af træterrasser hos FacadeRens. Den ene foregår med vand og lavt tryk, mens den anden foregår med en maskine, der er specielt lavet til behandling af træterrasser.

Maskinen er specielt god til hårde træsorter. De specielle gummilameller der er monteret, gør det muligt for maskinen at fjerne det skidt, der sætter sig på en træterrasse. Dette betyder at vi kan frembringe den helt specielle, gyldne glød, der ligger under algerne.

Med andre ord, får denne behandling din terrasse til at skinne. Vi anvender kun maskinen på træsorter hvor vi kan garantere denne glød, for at sikre det bedste resultat for lige præcis din træterrasse.

Hvilken behandling skal du vælge?

Uanset hvilken behandling du vælger, kan du være sikker på at din træterrasse rengøres i dybden og vil fremstå bedst muligt efter endt behandling.

Ved rens af træterrasser, tilbyder vi to forskellige behandlinger:

  • Rens med maskine
  • Rens med vand og lavt tryk

Det er meget individuelt hvilken af de to rensninger der passer bedst, til forskellige terrasser. For at sikre det bedst mulige resultat, samt at din terrasse kan holde længst muligt, anbefaler vi personlig besigtigelse af projektet.

På den måde kan vi både se på hvilken slags træ der er anvendt, hvor påvirket den er af vejrforholdene og hvor stor eller lille behandling der er nødvendig.

Lige meget hvilken af de to behandlinger der er brug for, vil vi altid give din træterrasse en algebehandling efterfølgende. En algebehandling sikrer at terrassen er mere modtagelig overfor vejret, hvorfor den også kan holde længere.

Kontakt os i dag hvis du ønsker hjælp til algebehandling af din træterrasse

Hvis du har en træterrasse der trænger til en kærlig hånd, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på +4570267520 for et uforpligtende tilbud.

Vi kører i hele Danmark. Derfor kan vi også komme forbi og kigge på din træterrasse, så vi sikrer den helt rigtige behandling af netop dit projekt.

Tag et kig på vores tidligere opgaver med algebehandling