FacadeRens

Algefri N

Skånsom og miljørigtig algebehandling

Er din facade begyndt at se lidt grøn ud? Har alger, mos og lav fået permanent adresse på overfladerne? Når du skal have renset facaden for alger, er det vigtigt, at du træffer et lovligt valg. Det er nemlig ikke ligemeget, hvilken slags algemiddel, du får behandlet din facade med.

algefrin logo
ecostyle logo

Hvad skal jeg vide om Algefri N?

Hos FacadeRens anvender vi AlgeFri N, som er det eneste godkendte middel til bekæmpelse af alger på det danske marked. Midlet har også effekt på mos og lav. Du er dermed helt sikker på at vælge lovligt, når du vælger os til at udføre algebehandling på din facade.

AlgeFri N er baseret på mættede fedtsyrer, som forekommer naturligt, og det fjerner alle alger effektivt efter en grundig behandling. AlgeFri N kan anvendes på sten, beton og fliser, glas, træ og andre hårde overflader.

Bag på AlgeFri N-etiketten kan du læse, at midlet er godkendt af Miljøministeriet, og at det er det eneste algemiddel i Danmark, som er godkendt til algebekæmpelse. Det er ulovligt at anvende midler til algebekæmpelse, der ikke har Miljøministeriets godkendelse.

Her kan du læse mere om AlgeFri N.

Anvend Algefri N - hvordan og hvorfor?

Når du vælger at få FacadeRens til at algebehandle dine overflader, stiller vi den garanti, at det bliver gjort korrekt og i overensstemmelse med gældende lovgivning. Som bonus er AlgeFri N desuden miljørigtigt og skånsom, så du ikke påvirker miljøet med skadelige kemikalier.

Hvordan kender du forskel på de skadelige kemikalier og den miljørigtige algebehandling, AlgeFri N? Det er ganske simpelt. Alle andre produkter på markedet skummer, det gør AlgeFri N ikke. Du kan derfor let se, om det er det rigtige produkt, der benyttes.

FacadeRens benytter udelukkende AlgeFri N. Vi ved, det giver det bedste resultat.

Kontakt FacadeRens og få et godt tilbud på algebehandling af din facade eller andre overflader, som trænger til en kærlig hånd. Du kan også høre mere om vores abonnementsaftale for netop algebehandling.

Tag et kig på vores tidligere opgaver med algebehandling