FacadeRens

Algebehandling for Telenor

Nogle gange er det den ene opgave, der fører direkte til den næste. Det oplevede vi i 2013, da Bowltech i Kolding kontaktede os for at få afrenset deres bygning. Bowltech skulle fraflytte adressen og ønskede at rengøre bygningen for at fremme salgsprocessen. 

Deres nabo Telenor så det flotte resultat af vores arbejde og tog straks kontakt. FacadeRens besøgte Telenor og gav relevant vejledning i forbindelse med opgaven. De accepterede prisen for arbejdet og vi gik i gang med at algebehandle deres facade. Telenors facade er i fritlagt beton, som både skulle algebehandles, afrenses og slutteligt imprægneres.

Til opgaven benyttede vi AlgeFri N til algebehandlingen, vores hedvandsrenser til afrensningen af den fritlagte betonfacade og Masterseal 303 til den efterfølgende imprægnering. Når du vælger at imprægnere sin facade, får du et mere holdbart resultat af det store arbejde. Telenors bygning står i dag, som da den lige var blevet bygget.

Har du også en bygning, som trænger til algebehandling, afrensning og/eller imprægnering?

Så kontakt FacadeRens allerede i dag på +45 7026 7520 og book et møde. Vi kører i hele Danmark og kommer også gerne forbi dig.

Tag et kig på vores tidligere opgaver