FacadeRens

Fliserens

Fliserens gør dine fliser flotte igen

Har du behov for jævnligt at få renset dine fliser, kan du vælge en abonnementsaftale hos FacadeRens. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os fra gang til gang, når du skønner, at det er på tide at få vasket fliserne.

FacadeRens udfører alle former for fliserens både indendørs og udendørs. Vi anbefaler, at du får dine udendørs fliser behandlet med et algemiddel. Det skåner fliserne og giver et flot og holdbart resultat.

Fliserens – hvordan og hvorfor?

Fliser kan let komme til at se slidte, trætte og kedelige ud, om det så er indendørs eller udendørs. Hvis du gerne vil have en flot overflade og rene fliser både inde og ude, er det nødvendigt at ofre en fliserens. På den måde har du pænere fliser længere.

Hvad skal jeg vide om fliserens?

Der er selvfølgelig forskel på, hvordan man skal behandle sine fliser, alt efter, om de ligger som gangareal udendørs, indendørs eller sidder på væggene. FacadeRens tilbyder rens af både indendørs- og udendørsfliser.

Udendørsfliser har ikke godt af at blive renset for tit. Derfor anbefaler vi altid, at du får imprægneret fliserne efter endt rensning, så overfladen forsegles. På den måde holder resultatet længere, uden at du skal spekulere på, om fliserne tager varig skade.

Rengøring af udendørsfliser

Når fliserne trænger til lidt mere, end du selv kan klare, er der hjælp at hente. Efter en god omgang fliserens fremstår de næsten som nye, klar til mange flere sæsoners brug og beundring.

Fliser har ikke godt af at blive renset for tit, derfor anbefaler vi altid, at du får imprægneret fliserne efter endt rensning, så overfladen forsegles. På den måde holder resultatet længere, uden at du skal spekulere på, om fliserne tager varig skade. I samme ombæring kan du vælge at få algebehandlet dine fliser, så har du helgarderet dig.

 

Rengøring af indendørsfliser

Har dine fliser indendørs set bedre tider? Så kan det måske løses med en god rengøring af fliserne. Indendørs påvirkes fliser af fugt, mados, røg fra stearinlys og meget andet. De kan godt komme til at se triste og kedelige ud, men derfor behøver du jo ikke købe nye fliser. Problemet kan måske løses ved en god omgang fliserens, der går i dybden. Vi har det helt rette udstyr til at rense fliser indendørs – uden bekymringer for dig.

Kontakt FacadeRens for en abonnementsaftale om afrensning af jeres fliseareal, eller kontakt os og hør nærmere om flisevask på +45 7026 7520.

Lad dine fliser fremstå som nye igen efter fliserens

Kunne dine fliser trænge til en rengøring? Det kan være, at alger mv. har lagt sig på overfalden, og har fået dine fliser til at se lidt kedelige ud. I den forbindelse kan det være en rigtig god idé at rengøre terrassen mv., så du igen kan nyde synet af dine rene og flotte fliser. Det kan endda også være, at dine fliser indendørs trænger til en solid omgang rengøring.

Med en god fliserens kan stenene renses fri for alger, fugt og andet skidt, som nu har måttet samle sig på overfladen. Hos FacadeRens kan vi hjælpe dig med at rense dine fliser. Læs med her og få meget mere information om, hvad du skal være opmærksom på.

Fliserens af udendørs arealer

Når fliserne i udendørs områder, som eksempelvis på terrassen, skal rengøres, kræves en god omgang knofedt og en masse spulearbejde. FacadeRens tilbyder at klare denne fliserens for dig, så du ikke skal bekymre dig om noget. Til gengæld kan du efter behandlingen se på en terrasse, der næsten ser ud, som var den nylagt. Du kan derfor være helt sikker på, at det er en investering godt givet ud.

Hvis du har et stort fliseareal, som skal renses mere end blot med lidt vand, så kan du bestille en fliserens hos os. Vi specialiserer os i at fjerne alger mv. fra dine fliser. Du kan derfor alliere dig med os, når rengøringen bliver en ”lidt for stor mundfuld” for dig selv, og når du gerne vil se fantastiske resultater hurtigt. Du bør desuden være opmærksom på, at det ikke er godt for dine udendørs fliser, at du renser dem alt for ofte. Dette er både et stort arbejde for dig, mens for meget fliserens vil tære på stenene.

Netop af denne grund er det en rigtig god idé at overfladebehandle dine fliser, når de er blevet rengjort grundigt. En sådan behandling kan vi også hjælpe med. Dette gør vi ved at imprægnere fliserne med et imprægneringsmiddel. Denne behandling vil beskytte dine fliser for fremtiden.

I samme ombæring kan det være en god idé ligeledes at få dine fliser algebehandlet. På den måde garderer du dig imod, at alger vil lægge sig på overfladen og kræve, at du igen rengør fliserne. En algebehandling bliver dermed en investering for fremtiden og en måde, hvorpå fliserengøringsarbejdet varer ved i meget længere tid end ellers.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt dine fliser kunne have godt af en fliserens, og hvad det evt. ville koste med både rens, imprægnering og algebehandling, så skal du blot kontakte os og få et uforpligtende tilbud.

Fjern fugt og snavs fra dine fliser indendørs

Ligesom FacadeRens har mulighed for at udføre fliserens udendørs, har vi også mulighed for at rense de fliser, du har indendørs. Du spekulerer måske på, om dette virkelig kan svare sig. Det kan det dog i rigtig mange tilfælde. For dine indendørs fliser falmer og bliver ofte mere beskidte, end hvad en klud kan tørre af.

Dine indendørs fliser bliver bl.a. påvirket af fugt, røg fra eksempelvis stearinlys samt af os fra madlavningen i køkkenet mv. Dette lægger sig som et tyndt lag ovenpå dine fliser og får dem til at se kedelige og matte ud.

Du kan dog komme problemet til livs med en god omgang fliserens. En sådan dybdegående rens med de helt rigtige materialer og det helt rigtige udstyr, kan få dine fliser til igen at se nye ud. Og så er det trods alt noget billigere, end at gå ud og investere i nye fliser, som ligeledes skal lægges.

Hos FacadeRens garanterer vi, at vi har det rigtige udstyr til dig og dine fliser. Vores fliserens går i dybden og sikrer dig et resultat, som du kan blive tilfreds med.

Hvis dine indendørs fliser trænger til en rengøring, så kontakt os endelig for at høre mere.

Tag et kig på vores tidligere opgaver med behandling af fliser