FacadeRens

Antigraffiti

Hos FacadeRens anbefaler vi, at du bruger antigraffiti som værn mod graffitiudøvere. Du skal huske at benytte det rigtige produkt, når du vil af med graffiti og ikke udsættes for det igen. Her kan FacadeRens hjælpe dig.

Effektiv og miljøvenlig antigraffiti

Der findes mange midler på markedet, som virker som antigraffiti. Derfor kan det være svært at finde ud af, hvilken type antigraffiti, der er den rigtige at vælge. Her kommer FacadeRens ind i billedet. Vi benytter et effektivt og samtidig miljøvenligt produkt, som kan anvendes både indendørs og udendørs. Antigraffiti-produktet er helt uskadeligt for både mennesker, dyr og miljøet – og samtidig beskytter det din facade effektivt.

Du skal være opmærksom på, at der er et stort udvalg af antigraffiti og at der findes produkter, som ikke kræver genbehandling efter fjernelse af graffiti. Der findes også den såkaldte ”offerbeskyttelse”, hvor du skal genbehandle med antigraffiti efter hver afrensning.

Hvordan virker antigraffiti?

Vi laver gerne et prøvefelt, inden vi påbegynder behandlingen. På den måde kan du være sikker på, at behandlingen ikke skaber misfarvninger på overfladen. Du skal dog ikke forvente, at en imprægnering med antigraffiti er helt usynlig. Vi sørger naturligvis for at vælge det rette produkt til netop din facades overflade, så du får det bedst mulige resultat.

Når først din facade er blevet behandlet med antigraffiti, er det let at fjerne ny graffiti blot ved at bruge varmt vand og en højtryksrenser. Her kan du vælge at få FacadeRens til at tage sig af opgaven eller klare det selv. Som altid får du det bedste resultat, når du benytter en dygtig samarbejdspartner.

FacadeRens har et imprægneringsanlæg, som gør det muligt for os at håndtere selv store opgaver let og hurtigt. Det betyder du kan få en rigtig god pris på opgaven, hver gang. Kontakt os her eller ring på +45 7026 7520 og hør mere.

Tag et kig på vores tidligere opgaver med graffitirens