FacadeRens

Afrensning af betonfacader

Nyt liv til betonfacaden

Når betonelementer forlader fabrikken er de oftest imprægneret efter kundens særlige specifikationer samt den type beton, de er lavet af. Det er bl.a. dine specifikationer der afgør, hvordan betonfacaden skal vedligeholdes. Hvis du vælger en betontype, der er meget hårdfør og dermed har brug for meget lidt vedligeholdelse, vil du vil opleve en økonomisk fordel og færre gener i forbindelse med betonrens, betonimprægnering mv.

Men du skal vide, at med tiden bliver alle betonfacader påvirket af vejr og vind. Selv de mest modstandsdygtige og vedligeholdelsesfrie. Når det sker, kan en god omgang professionelt udført betonrens være med til at puste nyt liv i din facade.

Afrens af glat beton i Viby J

Betonrens - hvorfor og hvordan?

Når du vælger FacadeRens, foretager vi en betonrens af din facade med en blanding af mild sæbe og algemiddel. Det er vores erfaring, at det er den mest fordelagtige måde at rengøre beton på. For at få det bedste resultat, benytter vi en højtryksrenser og hedvandsrens.

Hvad skal jeg vide om betonrens?

Betonrens af din facade med hedvandsrens og højtryksrensning er en metode, der sikrer det flotteste resultat til en økonomisk forsvarlig pris. Betonfacaden renses i dybden med et tryk, som er tilpasset den enkelte facade. Jo mindre tryk vi benytter, desto mindre skade og tilsmudsning af fx vinduer vil du opleve. Jo mere skade en betonfacade tager af en afrensning, jo større er risikoen for fremtidig algebelægning og tilsmudsning.

FacadeRens beskytter din betonfacade

FacadeRens benytter altid ca. 90 grader varmt vand, når vi renser betonfacader. Det varme vand og behandlingen gør det muligt for os at skrue ned for trykket – til glæde for dig og din facade.

Når facaden er rengjort anbefaler vi altid, at du får foretaget en imprægnering af den åbne overflade. På den måde holder resultatet af betonrensen længere, og facaden er også lettere at vedligeholde fremover. Efter endt betonrens, anbefaler vi, at du enten vælger betonimprægnering eller maler facaden for at forlænge resultatets levetid.

Imprægnering af betonfacaden vil give dig en ren facade i mange år fremover. Vælger du at male facaden, skal du vide, at betonfacaden vil kræve genbehandling i et fast interval.

Særligt for fritlagte betonelementer

Til fritlagte betonelementer tilbyder vi en kemisk afrensning med eksempelvis alkutexfacaderens. Den kemiske afrensning anbefales til betonfacader, hvor der er skygger efter skilte. Med kemisk afrensning undgår du risikoen for, at der stadig kan være skygger tilbage efter afrensningen.

Særligt for glatte betonfacader

Til afrensning af glatte betonfacader benytter vi en fladstråledyse. Denne dyse er med til at reducere stråletrykket. Til gengæld skal der bruges mere vand, end hvis man vælger at bruge en turbo lance dyse.

Efter betonfacaden er renset

Når din betonfacade er flot og renset igen efter rensningen, står betonen rå og ubeskyttet. Derfor anbefaler vi, at du også vælger betonimprægnering. Imprægnering af betonen er med til at beskytte den mod frost, fugt og alger og er derfor med til at forlænge levetiden for din facade.

Ring til FacadeRens på +45 70 26 75 20 allerede i dag. Vi kører i hele Danmark og kommer gerne forbi, for at give dig et uforpligtende tilbud på en afrensning af din betonfacade.

Tag et kig på vores tidligere opgaver med afrensning af betonfacader

Max Sibbern A/S
Facaderens på betonfacader

Det ser utrolig godt ud

FacadeRens har udført facaderens med børster, samt betonafrensning med hedvandsrenser for Max Sibbern A/S. Desuden har bygningen fået en omgang bygningsimprægnering, så resultatet holder

Læs mere »