FacadeRens

Det ser utrolig godt ud

FacadeRens har udført facaderens med børster, samt betonafrensning med hedvandsrenser for Max Sibbern A/S. Desuden har bygningen fået en omgang bygningsimprægnering, så resultatet holder længere.

Irena Sibbern, marketingchef hos Max Sibbern A/S, fortæller om oplevelsen: ”Jeg fandt FacadeRens på nettet og kontaktede dem pr. mail. De var hurtige til at svare og kom med en attraktiv pris på opgaven. Tidsplanen var også som vi ønskede, og de har overholdt alle vores aftaler.”

Vi har valgt imprægnering

Tidligere har Max Sibbern A/S benyttet en leverandør fra Sjælland, men ønskede at prøve en ny samarbejdspartner. Irena Sibbern forklarer: ”FacadeRens var bare mere attraktiv, og prisen var konkurrencedygtig. Det er jo lidt kostbart at få foretaget en facaderens af en hel bygning, så det er ikke noget vi gør hvert år. Naturligvis håber vi, at det holder længe. Derfor har vi valgt at få imprægneret bygningen.”

Irena Sibbern runder af med ordene: ”Hvis jeg skulle anbefale FacadeRens til andre, vil jeg sige, at de er effektive, behagelige og at prisen er i orden. Resultatet ser utroligt godt ud.”

Tag et kig på vores tidligere opgaver