FacadeRens

FacadeRens levede op til alle vores aftaler

PRinfo-Holbæk-Hedehusene-Køge A/S har haft  besøg af FacadeRens, fordi de havde en bygning, der efter 16 år trængte til en kærlig hånd. Birthe Plambech Hansen fortæller: ”FacadeRens har foretaget en afrensning af hele vores bygning, som er bygget i år 2000. Resultatet er blevet superflot.”

”Jeg kan ikke sætte en finger på noget. Både mens opgaven blev løst, men også før. Der var respons med det samme. Vi har naturligvis indhentet flere tilbud – der var rigtig lang responstid hos de andre. Det var helt klart medvirkende til, at vi så var sikre på, at aftalen blev overholdt”, forklarer hun.

Vi er ovenud tilfredse

Birthe Plambech Hansen fortæller om at have FacadeRens gående på arbejdspladsen: ”Vi vidste jo, hvornår de kom, så selvfølgelig havde vi sørget for, at vi ikke var i vejen for dem. Det er vigtigt for os, at når vi hyrer nogle ind, at vi så også har planlagt omkring, at de kommer.”

Hun runder af med ordene: ”Opgaven blev løst, som vi gerne ville have det, og vi er ovenud tilfredse. De levede op til de aftaler, der var og da fakturaen kom, var det også den aftalte pris. Vi er bare så glade for resultatet hver dag, vi kommer til vores virksomhed.”

Tag et kig på vores tidligere opgaver