FacadeRens

Behandling af tag

Behandling af tag

Er dit tag begyndt at blive misfarvet og ser ikke længere ud, som det burde? Så har det danske klima garanteret haft sin påvirkning på taget, og det trænger til behandling. Hos FacadeRens er vi eksperter i behandling af store tagflader hos virksomheder, boligforeninger og mange andre typer kunder, uanset om dit tag er et tegltag, et tagpaptag eller noget tredje.

Vi tilbyder forskellige typer af tagbehandling

Hos FacadeRens tilbyder vi forskellige behandlinger af tag. De kan bruges i kombination eller hver for sig. Sammen med vores kunder finder vi den bedste behandling af taget og sørger selvfølgelig for, at vores kunder er helt med på, hvad vi foretager os, samt hvordan opgaven bliver udført. Hos FacadeRens tilbyder vi:

Rengøring af tag

Dit tag er utrolig udsat, når det kommer til påvirkning af vind og vejr. Derfor kan det hurtigt blive beskidt og snavset. Trænger taget til en rengøring, så har vi hos FacadeRens mange års erfaring med rengøring af tag.

Derfor er vi din oplagte samarbejdspartner, når det kommer til tagrengøring.

Tagrenderensning

Vi tilbyder rensning af tagrender hos større virksomheder eller boligforeninger, som har lange og mange tagrender, som de ikke selv lige får renset.

Tagrenderensning er en del af god vedligeholdelse af sine tagrender og er med til at sikre, at tagrender og nedløb altid fungere efter hensigten.

Lad FacadeRens behandle taget eller tagrenderne på din virksomhed

Hos FacadeRens er vi eksperter i behandling af store overflader. Det er uanset om det gælder facader, fliser eller tag. Vi har mange års erfaring, hvilket giver en stor viden på området. Derfor er vi den perfekte samarbejdspartner til behandling af tag. Vi kører i hele Danmark og for at levere en ensartet og ordentlig kvalitet, arbejder vi ikke på akkord.

Kontakt FacadeRens på +45 7026 7520 allerede i dag – så kommer vi forbi og giver et godt tilbud på behandling af tag.

Tag et kig på vores tidligere opgaver med behandling af tag