FacadeRens

Rens af tagrender på Odensehus

Odensehus i Aarhus trængte i 2013 til en grundig omgang tagrenderens. I efteråret 2013 rensede FacadeRens Odensehus-bygningens tagrender, og der lå mange spændende ting i tagrenderne, bl.a. raketter, dåser og almindeligt skidt, som samles på grund af vind og vejr.

På billederne kan du se, hvad vi fandt i de i alt ca. 15 meter lange tagrender. Det er tydeligt, at selv midt i byen, hvor der ikke er træer, kan der samle sig meget skidt i tagrenderne.

Hvis der ophobes meget skidt i tagrenderne, vil det i sidste ende føre til gener som overløb af vand ved vedvarende regn eller lange istapper, når det fryser. Lad ikke det lunefulde danske vejr løbe om hjørner med dig – få renset dine tagrender jævnligt og slip for besvær.

Har du også en bygning midt i byen, så kunne det nemt tænkes, at dens tagrender gemmer på lignende overraskelser. Her kan du læse mere om tagrenderens.

Vil du have rengjort dine tagrender uden besvær? Kontakt FacadeRens allerede i dag på +45 7026 7520, så kommer vi og renser dine tagrender – nemt og bekvemt.

Tag et kig på vores tidligere opgaver