FacadeRens

Skiltevask

Skiltevask - det er guld værd

Har dine skilte set bedre tider? Har tidens tand, skidt og snavs gjort det svært at se dine skilte? Måske er det ikke noget, du selv lægger mærke til. Men noget af det første, dine kunder ser – eller ikke ser – er dine skilte.

Der er ikke noget ved at have nogle flotte skilte, hvis du ikke har tænkt dig at vedligeholde dem. Du behøver ikke udskifte dine skilte hvert andet år. Får du dem rengjort jævnligt holder din investering meget længere. Det er guld værd.

Skiltevask - hvordan og hvorfor?

Skilte ved indgangsveje eller på facaden bliver tit overset. Det er let at glemme, at skilte ofte er det, besøgende først lægger mærke til. Nu er spørgsmålet, om du får nok ud af din skilteinvestering? En skiltevask er nok til at genoplive skiltene. Det er noget kunderne lægger mærke til.

Har du kigget på dine skilte for nylig? Der er ikke noget ved at have investeret i et flot skilt, hvis det ikke vedligeholdes. Det behøver ikke være besværligt for dig at huske at få renset skiltene. Med en abonnementsordning hos FacadeRens, kommer vi og rengør dine skilte regelmæssigt. Din virksomheds ansigt udadtil stråler igen og byder alle besøgende velkommen.

Kontakt FacadeRens allerede i dag og få en kvalificeret snak om dine behov for vask af skilte. Vi vasker også solceller og behandler resten af dit tag hvis nødvendigt. Ring på +45 7026 7520, vi kører i hele Danmark og kommer gerne forbi din virksomhed.

Tag et kig på vores tidligere opgaver