FacadeRens

Gulvrens

FacadeRens tilbyder rens af næsten alle typer gulve inklusive quartz- og epoxygulve. Især quartzgulve er meget populære i nyt byggeri, udstillingslokaler og butikslokaler, da det er meget slidstærkt. På trods af sine gode egenskaber kan quartzgulve komme til at se slidte og beskidte ud. Når du vælger FacadeRens til at rense dine gulve, bliver de med garanti næsten som nye igen.

Dine gulve udsættes for mange forskellige former for slitage, både ved brug og når der trækkes skidt og snavs med rundt. Derfor kan selv hårdføre gulve begynde at se slidte ud, selv om de måske ikke er særligt gamle. Vil du gerne det til livs, have gulve, som holder længe og ser flotte ud og ikke selv stå med arbejdet? Så skal du blot kontakte FacadeRens, vi har den løsning, du har behov for.

Gulvrens – hvordan og hvorfor?

Gulve i butiksarealer, showrooms og virksomheder med mange besøgende skal helst se indbydende og rene ud, hele tiden. Er det ikke længere nok at vaske dem med vand og sæbe, bør du overveje, om det ikke er på tide med en grundig omgang gulvrens, der går i dybden.

FacadeRens afrenser gulve med et specielt lukket system, som gør at du ikke skal bekymre dig om vandsprøjt og efterfølgende skader på interiør, vægge eller andet. Dine gulve bliver rengjort i dybden og fremstår efterfølgende flotte og velholdte. I det daglige kan dette resultat vedligeholdes med almindelig rengøring og en årlig eller halvårlig dybderens.

Kontakt FacadeRens allerede i dag på +45 7026 7520 og hør mere om rens af gulve. Vi kører i hele Danmark og kommer gerne forbi dig for at give et uforpligtende tilbud på rens af dit gulv.

Tag et kig på vores tidligere opgaver med gulvrens