FacadeRens

Murstensimprægnering

Murstensimprægnering – beskyt overfladen

Bygningsimprægnering bliver mere og mere efterspurgt efterhånden som egenskaberne ved imprægnering bliver kendt og udbredt. Hos FacadeRens kan du vælge mellem imprægnering til enhver overflade, og vi benytter udelukkende anerkendte produkter. Det er vores erfaring, at du undgår overraskelser som følge af manglende erfaring med et produkt.

 
murstensimprægnering

Murstensimprægnering - hvordan og hvorfor?

Når dit murværk er renset for smuds og alger vil overfladen stå tilbage helt rå og sårbar. FacadeRens anbefaler, at du vælger at imprægnere murstenene. Så har de større modstandskraft over for snavs, atmosfærisk skidt, fugt og graffiti.

I dag er det desuden muligt at imprægnere flisearealer, indkørsler, fortove og andre gangarealer og dermed lette vedligeholdelsen. Det er lettere at fjerne olie, tyggegummi og andet snavs efter en imprægnering. Læs mere om fjernelse af tyggegummi. Vil du vide mere om antigraffiti? Læs mere om afrensning af graffiti her.

Hvad skal jeg vide om murstensimprægnering?

Blandt vores produkter finder du masterseal321B, som vi ofte benytter til at imprægnere mursten og teglstensfacader. Imprægneringen skal først foretages, når murstenene er tørre og et algemiddel har haft tid til at virke.

Hvis du fravælger imprægnering af dine mursten, skal du være opmærksom på, at din facade bliver mere modtagelig over for fx alger. Derfor anbefaler vi, at du jævnligt får murstensfacaden algebehandlet.

Hos FacadeRens kan du vælge en abonnementsaftale til algebehandling. Så sørger vi for jævnligt at behandle overfladen. Vil du vide mere, kan du læse om algebehandling her eller kontakte os for at høre mere om vores abonnementsaftale. For at levere en ensartet og ordentlig kvalitet, arbejder vi ikke på akkord.

FacadeRens er en stærk samarbejdspartner inden for imprægnering af alle typer facader. Vi har mange års erfaring og kommer i hele Danmark. Ring allerede i dag på +45 7026 7520 og få et godt tilbud.

Tag et kig på vores tidligere opgaver

Audi Fredericia
Facaderens

Helt perfekt hos Audi

FacadeRens har hjulpet AUDI i Fredericia med at få vasket facaden og renset tyggegummi af deres p-plads. Facaden er beklædt med plader og

Læs mere »