FacadeRens

Arla Videbæk – højderengøring

I 2014 fik Arla i Videbæk renset facaderne på deres nye bygning. Ambercon var entreprenør for byggeriet og valgte at kontakte FacadeRens, da der under byggeriet var kommet støbeslam og beton på facadeelementerne.

Højderengøring

FacadeRens udførte en højderengøring af den 65 meter høje bygning ved Arla Videbæk og brugte i forbindelse med opgaven en BMS kran med kurv. Netop denne type kurv har gummihjul, der gør den i stand til at køre på facaden uden at beskadige elementerne. Samtidig er det muligt at komme helt tæt på facaden og dermed udføre et optimalt stykke afrensningsarbejde.

For at få facaden renset helt benyttede vi varmt vand og pletvis også en syre, som Ambercon havde anvist, for at få det mest genstridige beton af facaden uden at beskadige den. På billederne kan du se resultatet set fra jorden samt højden på kranen.

Har du også været uheldig at få uønsket smuds og skidt på din facade, så kontakt FacadeRens allerede i dag på +45 7026 7520 og lav en aftale med os. Vi kører i hele Danmark og kommer gerne med et uforpligtende tilbud.

Tag et kig på vores tidligere opgaver

Audi Fredericia
Facaderens

Helt perfekt hos Audi

FacadeRens har hjulpet AUDI i Fredericia med at få vasket facaden og renset tyggegummi af deres p-plads. Facaden er beklædt med plader og

Læs mere »