FacadeRens

Algebehandling af STO-facader kræver specialister

I de senere år er STO-facader blevet meget populære løsninger til nye domicilbygninger og boligforeninger. STO-facader kræver en særlig behanding, både når de renses og algebehandles.

Har din bygning STO-facade?

Er din bygning for nylig blevet renoveret og har fået ny facade? Eller er din virksomhed flyttet ind i en helt ny bygning? STO-facader er blevet det store hit. De giver bygningen et fugefrit udseende og kan benyttes på alle typer overflader, fra leca og mursten til letbeton og pudset træ. Derfor kan din facade let være en STO-facade.

En STO-facade har en finish som mest består af mineraler, fx marmor, kvarts og kalksten. Når facaden trænger til at blive renset eller algebehandlet betyder det en del for behandlingen. FacadeRens har stor erfaring med at arbejde med STO-facader.

Skanderborgbakker

Hvordan og hvorfor?

Når du kontakter os, kommer vi ud og beser din facade. Når vi har fundet ud af, hvilken type facade der er tale om, kommer vi med et professionelt tilbud til dig. Har din bygning en STO-facade, ved vi præcis, hvordan den skal behandles.

Da STO-facader består af flere forskellige typer mineraler, har den bedst af at blive renset nænsomt. Når du vælger FacadeRens til at løse opgaven, sørger vi for at bruge vores hedvandsrenser med lavt tryk til at rense facaden grundigt. Herefter anbefaler vi altid, at du får facaden algebehandlet, så resultatet holder længere.

Hos Havneholmen i København var deres STO-facader blevet grønne af alger. De er meget tilfredse med resultatet af vores algebehandling

Har du en STO-facade, der trænger til en kærlig hånd? Kontakt FacadeRens på 7026 7520 eller lige her. Sammen finder vi den helt rigtige løsning.

 

Afrensning af STO-facadepuds

Tag et kig på vores tidligere opgaver med algebehandling

KJ Værktøj
Algebehandling

Anbefaling fra KJ Værktøj

FacadeRens har udført facaderens og algebehandling for KJ Værktøj i Odense, og fik i den forbindelse en fin anbefaling: Direktør Kristian

Læs mere »