FacadeRens

Alurens

Alurens - skånsom behandling

Har du brug for afrensning, vask eller polering af dine aluminiumsfacader-vinduesrammer eller -profiler? Vælg FacadeRens som din professionelle leverandør. Vi ved, at aluminium ikke tåler de fleste former for kemikalier, og at det er vigtigt at benytte de rigtige materialer ved afrensning og polering. Dermed undgår du skader på det bearbejdede aluminium og får et flot resultat.

Vask af aluminiumsplader Codanhus Herning

Alurens - hvordan og hvorfor?

Vælger du FacadeRens til din opgave, får du en leverandør med en meget bred erfaring inden for afrensning, rengøring og polering af aluminium. Siden 2001 har vi håndteret opgaver, der spænder fra fjernelse af cement på behandlet aluminium til rens af ubehandlet aluminium for en bred kundegruppe.

Vi har bl.a. rengjort efter uheld med gulvlim, epoxy, asfalt og meget mere. Vi har også poleret mere end 600 meter indvendige aluminiumsprofiler fri for skrammer og ridser før afleveringen af Vestas-byggeriet i Skejby.

Vask af aluplader med børster
Vask af aluplader med børster

Hvad skal jeg vide om alurens?

Normalt udsættes indendørs aluminium ikke for det store. Men du vil måske ofte opleve ridser efter genstande, støv og malingsstænk. Ved rengøring af indendørs aluminium benytter vi velegnede kemikalier til aftørring eller polering enten ved håndkraft eller med maskine. Hvis vi i fællesskab vælger at benytte maskinen, sørger vi for den rette indstilling, så der ikke kommer brændemærker i din aluminium.

Alufacader og alurammer

Udendørs alufacader bør vedligeholdes løbende, inden der opstår store skader og tilsmudsning. Ved en løbende vedligeholdelse undgår du at skulle benytte kemikalier til rengøringen. Det er nok at benytte bløde børster og håndkraft.

Vil du undgå striber, anbefaler FacadeRens altid, at du straks efter vinduespolering tørrer aluminiumsrammerne af. Skulle du alligevel opleve, at der er striber efter en vinduespolering, er det ofte nødvendigt at bruge stærke kemikalier og en del knofedt for at få striberne væk. De brænder nemlig fast når solen skinner. Har striberne siddet for længe i solen, kan det være umuligt helt at fjerne striberne.

Af og til oplever vi, at det ikke er muligt at fjerne tilsmudsning med almindelige midler. I sådanne tilfælde kan aluminiumsoverfladerne poleres med maskine og en speciel pasta.

Har du en aluminiumsoverflade, som godt kunne trænge til en kærlig hånd eller en højglanspolering, så ring til FacadeRens allerede i dag på +45 7026 7520.

Vi kører i hele Danmark og kommer gerne forbi din virksomhed for at give et godt tilbud på rengøring og polering af aluminium.

Tag et kig på vores tidligere opgaver med alurens