FacadeRens

Det vi også kan - rens af overflader

Din professionelle leverandør af rens og dueværn

Inde og ude bruges fliser til alle former for belægning og beklædning. Har dine fliser set bedre tider? Er de ikke længere indbydende for kunder og besøgende? Med en grundig omgang fliserens kan du atter nyde de flotte fliser.

Vokser der en græsplæne i dine tagrender? Stopper nedløbsrørene, når det regner? Ofte er tagrender og nedløbsrør ikke lette at komme til. Tilkalder du FacadeRens, sørger vi for at få renset grundigt op. Du slipper for gener og potentielle vandskader.

Har din bygning en særlig tagflade? Er det længe siden, den er blevet renset? Flade tage og forskellige tagtyper skal renses forskelligt. Når du vælger FacadeRens, sørger vi for at rengøre din tagflade grundigt og efter forskrifterne.

Har du nogensinde renset dine solceller? Noget skidt vaskes af solceller, når det regner. Andet skidt kan gro fast, fx i en varm og solrig sommer. Hvis det sker, producerer dit solcelleanlæg ikke længere optimalt. Få FacadeRens til at vaske dine solceller – du kan med garanti mærke forskellen. 

Har du et skilt på facaden eller ude ved vejen? Trænger det skilt til en ordentligt vask? Efter nogle sæsoner i vind og vejr ser de fleste skilte ikke længere helt så fine ud, som da de blev sat op. Du kan få vasket dine skilte, så de atter bliver et værdigt vartegn for din virksomhed.

Fugleklatter over det hele? Uønskede bevingede gæster på tag eller gesimser? Vil du gerne slippe for, at duer og andre fugle tager permanent ophold på din bygning? FacadeRens tilbyder at sætte værn mod duer op. Det er helt uskadeligt for fuglene, og du slipper for ’bivirkningerne’.

Har du en specialopgave, som ikke helt passer på ovenstående? Ring til FacadeRens på +45 7026 7520 og lad os tage en snak om opgaven. Du kan også kontakte os lige her.

Scandinavian Center Fliserens
facaderens renser tagrender