FacadeRens

Vask af stålplader

Vask af stålplader - hvordan og hvorfor?

Det er vigtigt, at du får det helt rigtige resultat efter endt rengøring af facaden. Når FacadeRens foretager en rengøring af stålplader, benytter vi os af manuel børstning. På den måde sørger vi for, at alt skidtet fjernes fra din facadebeklædning og stålpladerne fremstår flotte og rene.

Hvis du vælger en afrensning med højtryksspuling, så vil du ofte kun få afrenset overfladeskidtet, mens det ”gamle skidt” stadig sidder tilbage på facaden. På afstand kan resultatet se flot ud, men kommer du tættere på, vil du se et meget ujævnt resultat, som ikke afspejler en ordentlig rengøring af stålpladerne.

FacadeRens tilbyder at skylle facaden med kalkfri vand efter afrensningen, det betyder, at din facade er fri for kalkpletter, som sædvanligvis binder nyt skidt til facaden. Dit resultat holder længere.

Består din facade af stålplader, anbefaler FacadeRens en rengøring med almindelige børster og håndkraft. Metoden betyder, at man kan nøjes med et almindeligt vandtryk og derved undgår du, at vand presses ind bag pladerne og ind i den bagvedliggende konstruktion. Samtidig får du et flottere og mere ensartet resultat.

Hvad skal jeg vide om vask af stålplader?

Du skal dog være opmærksom på, at vi ikke helt kan fjerne ”tidens tand”, samt steder, hvor stålet er begyndt at ruste. Vi renser med teleskopstænger eller lift, alt efter hvilken type opgave, vi skal løse for dig. For at sikre en ensartet og ordentlig kvalitet arbejder vi ikke på akkord.

FacadeRens er en stærk samarbejdspartner inden for rensning af stålplader. Vi har mange års erfaring og kommer i hele landet.

Ring allerede i dag på +45 7026 7520, så kommer vi forbi og giver et godt tilbud på en rengøring af stålpladerne på din facade.

Tag et kig på vores tidligere opgaver med vask af stålplader