FacadeRens

Fabriksbygningen hos Marbre i Haderslev, skinner igen

FacadeRens var i december forbi Boligkontoret Fredericia, som ønskede professionel hjælp til at få deres tre STENI-beklædte lejlighedsblokke, med hver 174 lejligheder, rene igen.

De tre lejlighedsblokkes facader, er med årene blevet mørkere af snavs og skidt der havde sat sig i de ru STENI-beklædte Natura facader, og nu var tiden inde til at få dem grundigt renset.

Simon Døssing, Inspektør for Boligkontoret Fredericia udtaler:
”Mikael har holdt ved i snart 10 år. Dengang kom de og lavede en prøve på en af vores facader, og da tiden nu var inde til at få dem renset igen, vidste jeg hvem jeg skulle have fat i.
Vi lavede et udbud hvor vi inviterede en konkurrent, men måtte konstatere at den prøve FacadeRens lavede var markant bedre. Vi er faktisk så glade for resultatet, at vi har indgivet en ny ordre på to afdelinger mere.”

Som Inspektør, lægger Simon Døssing stor vægt på at de håndværkere han indgår samarbejde med, er til at stole på. Det er vigtigt eftersom Boligkontoret Fredericia er ansvarlige for mere end 5000 lejligheder i Fredericia og omegn.

”Mikael holder hvad han lover, og et ord er et ord, så jeg ved jeg kan regne med hvad han siger. Hans medarbejdere er meget omhyggelige og forsigtige, og på trods af at de var forbi mere end 500 lejligheder, så har der ingen konflikter været overhovedet. Vi har endda fået meget positive tilkendegivelser på det færdige resultat.”

Kontakt FacadeRens hvis du ønsker et tilbud på facaderens

Ønsker du at høre mere om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os på 70 26 75 20. Vi brænder for vores fag, og tør godt at kalde os blandt de absolut bedste i branchen.

Tag et kig på vores tidligere opgaver