FacadeRens

Fabriksbygningen hos Marbre i Haderslev, skinner igen

Hos Marbre i Haderslev, der til dagligt producerer vaske til køkkener og bade, var FacadeRens blevet tilkaldt for at rense gavlene på virksomhedens stålbeklædte fabriksbygning.

Stålbeklædte facader kræver som oftest at der bliver skrubbet godt, hvorfor rensning med vand til tider ikke er tilstrækkeligt – derfor fik Marbre-hallen i Haderslev en grundig børstevask.

Claus fra Marbre udtaler:
”Jeg fandt FacadeRens på nettet og fik en rigtig god samtale med Mikael, som virkede som en troværdig fyr. Mikael var utrolig løsningsorienteret og gjorde meget for at få os presset ind i kalenderen, og derfor valgte jeg FacadeRens”

Marbre var glade for udførslen af arbejdet

”Selve facaderensningen blev udført af 2 mand. De gik grundigt til værks og var under hele processen utroligt kvalitetsbevidste omkring arbejdet. Jeg var sågar ude og koble deres vand fra fordi jeg troede de var færdige, men de koblede det til igen fordi de ikke mente at det var godt nok endnu. Det må man sige er kvalitetsbevidst arbejdet”

Da vi spurgte Claus ind til hvad han vil fremhæve ved det udførte arbejde, udtaler han:
”FacadeRens er professionelle, og overholder alle deres aftaler og den aftalte pris. De virker meget seriøse omkring deres arbejde og jeg var imponeret over hvor kvalitetsbevidste de var. Dem kommer jeg helt sikkert til at ringe til igen i fremtiden”

Har du et lignende projekt, eller ønsker du et uforpligtende tilbud fra FacadeRens, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: +4570267520 eller mail bf@facade-rens.dk

Tag et kig på vores tidligere opgaver