FacadeRens

Bauhaus afrensning af beton på stålplader

På billederne kan du se FacadeRens i færd med at fjerne beton, der er løbet ned ad stålplader i en Bauhaus-forretning. Vi udførte arbejdet for et byggefirma, som under støbningen havde et uheld med den flydende beton.

Til opgaven brugte vi vores mobile anlæg, der med det specielle suge-mundstykke sugede alt vandet ud i skidttanken på maskinen. På den måde kunne vi afrense pladerne med ca. 60-70 grader varmt vand uden at omgivelserne blev vandskadet. Ved at bruge varmt vand kan man ofte undgå at bruge kemikalier, dog blev der i dette tilfælde brugt små mængder til at løsne den fastsiddende beton. Resultatet blev skinnende, rene plader.

På de sidste billeder kan du se FacadeRens dybdeafrense belægningssten i et indendørs Bauhaus-havecenter. Gulvet var fejet inden afrensning, men som det ses på mængden af skidt, var gulvet langt fra rent.

Vi benyttede vores specielle udstyr til tør højtryksrensning, hvilket giver os muligheden for at rense gulvet i en forretning, uden at skulle flytte eller overdække udstillingen. Alt skidt suges ud i en tank i vores bil.

Tag et kig på vores tidligere opgaver