FacadeRens

Den Sorte Diamant – Granitfacaden står igen flot og blank

FacadeRens blev bestilt til at rense og vaske facaden på Den Sorte Diamant, som er en af Det Kgl. Biblioteks bygninger i København. Facaden på Den Sorte Diamant er yderst vigtig for, hvordan bygningen tager sig ud. Det er en turistattraktion og en attraktion for københavnerne, så der kommer mange besøgende hver uge. En flot facade gør hele attraktionen mere indbydende.

Facaden består af 2.500 m2 dybsort granit, som har en slebet og poleret overflade. Facaden var blevet beskidt og derfor ikke længere blank og flot. Den blanke granit krævede en nænsom facaderensning, og derfor vaskede vi hele facaden med håndkraft.

Undervejs sørgede vi selvfølgelig for at fortælle kunden, hvor langt vi var med arbejdet, og hvad næste skridt ville være i processen. Hos FacadeRens mener vi, at tæt dialog med kunden giver den bedste oplevelse.

Bygningsdriftsafdelingen på Det Kgl. Bibliotek udtaler:

Vores oplevelse med FacadeRens var god. De kom først og lavede et lille felt, så man kunne se en prøve på resultatet og fortalte, hvordan de ville udføre opgaven. FacadeRens har været meget fleksible. De har sørget for at tilpasse deres arbejde til de møder og arrangementer, der har været i huset. De sørgede for eksempel for at arbejde på facaden ved vores kulturafdeling, når der ikke var møder, så de ikke forstyrrede. Ligeledes vaskede de indgangspartiet en søndag, hvor biblioteket er lukket.

Stenene er igen blevet blanke. Bygningen ligger ud til havnen, så nu kan man igen se refleksionerne fra vandet og lysene i facaden.”

Vi er tilfredse med resultatet, og vil gerne rose FacadeRens for at være ærekær omkring deres arbejde.

Har du et lignende projekt, eller ønsker du et uforpligtende tilbud fra FacadeRens, så kan du kontakte os her.

Tag et kig på vores tidligere opgaver