FacadeRens

Behandling af fliser

Er fliserne blevet grimme og misfarvede, og ved du ikke, hvad du skal stille op? Hos FacadeRens står vi klar til at behandle fliserne omkring din virksomhed. Fliserne og facaden er noget af det første dine kunder, samarbejdspartnere og potentielle medarbejder møder, når de besøger dig. Derfor er det vigtigt, at de er med til at give et godt førstehåndsindtryk. En virksomhed, som har overskud til at have flotte fliser, er en virksomhed, som virker kompetent.

Sådan foregår flisebehandling

Hos FacadeRens mener vi, at vi kun kan finde den rette behandling af dine fliser, hvis vi ser med vores egne øjne, hvor påvirkede fliserne er. Derfor kommer vi altid ud og besøger dig på adressen og gennemgår sammen med dig, hvad den bedste behandling for dine fliser er. Behandling af fliser kan indeholde:

  • Fliserensning med højtryksrenser
  • Algebehandling af fliser
  • Imprægnering af fliser
  • Rens af tyggegummi

Hvilke behandlingsmetoder og -midler vi anvender, kommer helt an på situationen ude ved dig. Sammen finder vi den rigtige behandling af dine fliser.

Herefter udfører vi behandlingen, som aftalt. Når dette er udført, gennemgår vi sammen resultatet, så du ved præcis, hvad der er foregået, om vi er stødt på uforudsete udfordringer, og du har samtidig mulighed for at stille spørgsmål.

Abonnementsordning til behandling af fliser

Abonnementsordning til behandling af fliser

Det er rigtig godt at komme i gang med at behandle dine fliser. Desværre er vores klima i Danmark sådan indrettet, at det giver fantastiske vilkår for alger og flisepest. Derfor er en enkelt behandling ikke nok til at holde algerne væk, eller fliserne rene. Hos FacadeRens tilbyder vi en abonnementsordning på behandling af fliser. Abonnementsordningen har mange fordele:

  • Du er sikker på at få behandlet dine fliser hvert år, uden du selv skal huske det
  • Dine fliser holder sig flotte
  • Vi kender til fliserne, området og tidligere behandlinger, hvilket gør vores arbejde mere effektivt

Du kan kontakte os her for en abonnementsordning

Lad FacadeRens holde dine fliser flotte

Hos FacadeRens har vi mange års erfaring med at behandle store arealer af fliser hos forskellige virksomheder. Med vores erfaring, store viden og ekspertise er vi den perfekte samarbejdspartner til behandling af fliser. Vi kører i hele Danmark og for at levere en ensartet og ordentlig kvalitet, arbejder vi ikke på akkord.

Kontakt FacadeRens på +45 7026 7520 allerede i dag – så kommer vi forbi og giver et godt tilbud på imprægnering af fliser.

Tag et kig på vores tidligere opgaver med behandling af fliser