FacadeRens

Imprægnering af fliser

Imprægnering er en type overfladebehandling, som forsegler overflader. Imprægnering anvendes på facader og fliser for at beskytte overfladerne og holde dem pæne. Fliser af beton har åbne porer, som er modtagelige overfor skidt, snavs og algesporer. Formålet med at imprægnere fliserne er, at få lukket disse porer, hvilket betyder, at dine fliser holder sig pænere i længere tid.

Derfor skal du imprægnere dine fliser

Med tiden kan du ikke undgå, at dine fliser bliver beskidte og misfarvede, hvis du bare lader stå til. Men ikke nok med, at de bliver beskidte, de vil også blive ramt af algevækst og formentlig også flisepest. Flisepest ses som grimme hvide pletter på fliserne.

Imprægneringen kan ikke fjerne snavs, alger og flisepest, men er til gengæld et fantastisk middel til at forebygge, at fliserne bliver hårdt ramt.

Fordelene ved at imprægnere fliserne

Der er mange fordele ved at vælge eller tilvælge imprægnering af dine fliser:

  • Dine fliser kan ikke optage så meget fugt, hvilket reducerer vandmængden og forringer vækstvilkår for alger og flisepest
  • Undgår frostsprængninger, og at fliserne bliver mere porøse
  • Forlænger levetiden for dine fliser
  • Dine fliser holder sig flottere længere
Fliserens

Kan imprægnering stå alene?

Imprægnering er som sagt ikke en måde at bekæmpe angreb på fliserne. Derfor kan imprægneringen ikke stå alene, hvis dine fliser allerede er angrebet af alger eller flisepest. Hvis dine fliser er helt nylagte derimod, vil det være en god idé at få dem imprægneret fra start.

Hvis dine fliser er ramt af alger, kan du vælge at få dem algebehandlet først. Hvis det derimod er ramt af flisepest, er det nødvendigt med fliserensning for at fjerne flisepesten. Herefter anbefaler vi altid at dine fliser bliver imprægneret.

Sådan gør vi

Vi kommer altid ud og besøger dig for at se, hvordan jeres fliser ser ud. Vi tror på, at vi kun kan finde den rette behandling af fliserne, hvis vi ser dem med egne øjne. På den måde kan vi både se på opgaven og komme med den rette pris til tilbuddet, og samtidig kan vi svare på alle dine spørgsmål. Der er altså flere fordele ved et besøg inden behandlingen:

  • Vi kan bedre vurdere opgaven
  • Vi kan tale med dig om opgaven og komme med gode råd

Imprægnering beskytter kun fliserne

Du skal være opmærksom på, at imprægneringen kun beskytter selve fliserne. Det vil sige, at områderne mellem fliserne, fugerne, ikke bliver beskyttet af imprægneringen. Derfor vil der stadig kunne vokse ukrudt mellem fliserne.

Vores imprægneringsmidler

Vi anvender udelukkende godkendte imprægneringsmidler, som vi har god erfaring med, og som skaber stærke resultater for vores kunder. Heriblandt masterseal303. Vi tilpasser de midler vi bruger til den præcise opgave. Derfor er vores mange års erfaring vigtig, da vi ved præcis, hvordan hver opgave skal tilgås.

Skal FacadeRens imprægnere dine fliser?

Når du vælger FacadeRens, får du en stærk og erfaren samarbejdspartner. Vi kører i hele Danmark og for at levere en ensartet og ordentlig kvalitet, arbejder vi ikke på akkord.

Kontakt FacadeRens på +45 7026 7520 allerede i dag – så kommer vi forbi og giver et godt tilbud på imprægnering af fliser.

Tag et kig på vores tidligere opgaver med behandling af fliser