FacadeRens

Vask af solceller

Øg dit udbytte med vask af solceller

Ser dine solceller lidt beskidte ud? Vidste du, at så lidt som 4 gram støv og skidt kan reducere din energiproduktion med op til 40 %? Det giver god mening, at få renset solcellerne. Det kan du få FacadeRens til. Så får du optimal energiværdi af dine solceller.

I løbet af årene kan der samle sig meget naturligt skidt på solcellepaneler. Det hæmmer energiproduktionen og begrænser dit udbytte af din investering. Selv om en god regnskylle kan rense en del af støvet væk, kan det ikke fjerne det indgroede skidt. Vil du være sikker på at få det optimale ud af dine solcellepaneler?

Vi anbefaler, at du får dem renset en gang om året.

Skanderborgbakker

Vask af solceller - hvordan og hvorfor?

Når du kontakter FacadeRens, rengør vi hurtigt og effektivt dine solcellepaneler, uden at skade overfladen eller dit tag. Vi renser langt de fleste solcellepaneler fra jorden med vores teleskopstænger. Det betyder, at du undgår revnede tagsten, skader på tagrender og andre skader ved at færdes på taget.

Når dine solcellepaneler skal vaskes, benytter vi udelukkende kalkfrit vand. Det er miljørigtigt. Du får rene solcellepaneler, som producerer 100 % effektivt, og samtidig skåner du miljøet. Det kalkfrie vand er også godt for dine solcellepaneler. Det laver ikke ridser eller efterlader striber, som kan forhindre fuld udnyttelse af solenergien. Ønsker du hjælp til behandling af resten af taget er du naturligvis også velkommen til at få et tilbud på dette.

Hvor ofte skal solceller rengøres?

Hvis du får rengjort dine solceller en gang om året, bidrager du selv  til, at dit solcelleanlæg holder længere. Det betyder, at du får mere ud af din investering.

Kontakt FacadeRens på +45 7026 7520 allerede i dag og hør mere om vores rensning af solcellepaneler.

FacadeRens er en stærk samarbejdspartner som kommer i hele Danmark. For at levere en ensartet og ordentlig kvalitet, arbejder vi ikke på akkord.

 

Tag et kig på vores tidligere opgaver med behandling af tag