FacadeRens

Betonimprægnering

Når din betonfacade er afrenset, står porerne i materialet åbne. For at modvirke facadens modtagelighed for fugt, snavs og alger, som på sigt er skadeligt for betonen, anbefaler FacadeRens, at du imprægnerer din betonfacade.

Betonimprægnering – hvordan og hvorfor?

Betonimprægneringen skal foretages, når facaden er helt tør og algebehandlingen har haft tid til at virke. På den måde sikrer du det optimale resultat af rengøringen af betonen og den efterfølgende algebehandling. Din facade vil fremstå ensartet og pæn i længere tid – det er valuta for pengene.

Fravælger du betonimprægnering er det vigtigt, at du kontinuerligt algebehandler din facade. Hvis du vælger den løsning, kan du købe dig til en abonnementsaftale på algebehandling hos FacadeRens. Den sikrer dig en jævnlig behandling af betonfacaden. Du kan læse mere om algebehandling eller kontakte os for at høre mere om vores abonnementsaftale.

I dag er det også muligt at imprægnere flisearealer, indkørsler, fortove og andre gangflader. Det gør det fx nemmere at fjerne olie, tyggegummi og andet efter en imprægnering. Hvis du vil vide mere, kan du læse mere om fliserengøring og -behandling her.

FacadeRens er en stærk samarbejdspartner inden for facaderens og –imprægnering. Vi har mange års erfaring og dækker hele Danmark. Ring allerede i dag på +45 7026 7520 – så kommer vi forbi og giver et godt tilbud på betonimprægnering.

Tag et kig på vores tidligere opgaver

Audi Fredericia
Facaderens

Helt perfekt hos Audi

FacadeRens har hjulpet AUDI i Fredericia med at få vasket facaden og renset tyggegummi af deres p-plads. Facaden er beklædt med plader og

Læs mere »