FacadeRens

Helt perfekt hos Audi

FacadeRens har hjulpet AUDI i Fredericia med at få vasket facaden og renset tyggegummi af deres p-plads. Facaden er beklædt med plader og krævede en nænsom behandling, så vi benyttede børster til opgaven.

Agnar Stautz-Nielsen fra AUDI Billogistik/Ejendomme fortæller: ”Jeg kunne bare ringe og så kom de for at kigge på opgaven sammen med os. Vi kunne endda selv bestemme tidspunktet for, hvornår det hele skulle sættes i gang. Så vi har fået det lige, som vi gerne ville have det. Hele forløbet har været supergodt!”

Hurtige og dygtige

Agnar Stautz-Nielsen fortsætter: ”Resultatet er også helt perfekt. Der er ikke noget at sætte på det overhovedet. Alt tyggegummi blev spulet væk og samlet op – og facaden står som ny. Det har været en rigtig god oplevelse. Nu håber vi bare ikke, at folk begynder at spytte tyggegummi ud på p-pladsen igen. Men vi ved jo, hvem der kan fjerne det for os.”

Ved spørgsmålet om, hvad han ville sige, hvis han skulle anbefale FacadeRens til andre, er Agnar Stautz-Nielsen ikke i tvivl: ”Jeg vil sige, at de er hurtige, dygtige og tillidsvækkende. Jeg har kun godt at sige om dem. En helt igennem god oplevelse – rigtig godt. Jeg vil altid anbefale FacadeRens, det er helt sikkert.”

Tag et kig på vores tidligere opgaver

Audi Fredericia
Facaderens

Helt perfekt hos Audi

FacadeRens har hjulpet AUDI i Fredericia med at få vasket facaden og renset tyggegummi af deres p-plads. Facaden er beklædt med plader og

Læs mere »