FacadeRens

Facaderens på Steni-facader

Stål-, alu-, glas- og de fleste Steni-facader er en gruppe af facademateriale, som kaldes glatte facader. Hos FacadeRens er vi specialister i afrensning af glatte facader. Vi sørger altid for at rense glatte facader skånsomt, så de ikke tager skade af selve rensningen.

FacadeRens yder landsdækkende service og har mange års erfaring indenfor rens af Steni-facader og andre glatte facader.

Hvad er Steni-facader?

Steni-facader er plader af glasfiberarmeret polymerkomposit. Disse plader findes i forskellige serier, som er beklædt med forskellige materialer:

  • Trykt elektronhærdet akryl, som er en glat facade
  • Knust natursten, som er ru i overfladen og minder om fritlagt beton

Steni-facader har længe været blandt de foretrukne og mest populære facader til både nybyggeri og ved byfornyelse i bl.a. boligforeninger. Der findes så mange varianter og kombinationer, at mulighederne nærmest er endeløse. Men faktisk har Steni-facader mange fordele som valg af facade:

  • Endeløse kombinationsmuligheder
  • 40 års funktionsgaranti
  • Op til 60 års levetid
  • Miljøvenligt materiale
  • Lav totaløkonomi over facadens levetid

På trods af, at Steni-facader har ry for at være meget hårdføre og modstandsdygtige, bliver de med tiden også angrebet af snavs og alger. Det kræver lidt håndelag at få renset Steni-facader, så de atter lyser op i bybilledet, men det kan sagtens lade sig gøre med professionel hjælp.

Sådan renser FacadeRens Steni-facader og glatte facader

Producenter af Steni-facader fraråder, at facadepladerne renses med højtryksrenser over 100 bars tryk. Det gør de, fordi man i så fald risikerer, at vandet kommer ind i den bagvedliggende konstruktion, desuden kan selve overfladen heller ikke holde til det høje tryk.

Glatte Steni-facader og andre glatte facader

FacadeRens vasker altid glatte Steni-facader og andre glatte facader med en håndholdt børste og sæbe, som er specielt beregnet til materialet. På den måde sikrer vi, at alt skidt fjernes fra facaden, samtidig med, vi ikke risikerer skader. Vi skylder efterfølgende facaden med kalkfrit vand, så du undgår kalkstriber. Det giver simpelthen det flotteste resultat.

Det kan du læse mere om i brochuren fra Steni lige her.

Ru Steni-facader med knust natursten

De ru Steni-facader minder om fritlagt beton i overfladen. Derfor renses denne facade også på en lignende måde som betonfacaderens. De ru Steni-plader renses med et hedvandsanlæg, hvor vi bruger vandstråle med mindre tryk samt spuler med varmt vand, hvilket også er med til at minimere trykket. Med vores topprofessionelle udstyr og hedvandsanlæg har vi fuld kontrol over rensningen af facaden. Du kan derfor trygt overlade opgaven til os.

Professionel rensning af Steni-facader

Steni-facadepladernes lange levetid og mange muligheder har gjort det til et favoritmateriale for boligforeninger og boligblokke. At rense facader i mange etagers højde kræver særligt udstyr. Hos FacadeRens har vi udstyret i orden til at rense enhver facade.

Det anbefales desuden altid, at du vælger en samarbejdspartner, som har erfaring med produkterne. Hos FacadeRens har vi mange års erfaring med netop Steni-facader. Det er din garanti for, at resultatet bliver flot, ensartet og holder længe.

FacadeRens er en stærk samarbejdspartner inden for rensning af Steni-plader. Vi har mange års erfaring og dækker hele Danmark. Ring allerede i dag på +70 26 75 20, så kommer vi forbi og giver dig et godt tilbud på en facaderensning af dine Steni-plader eller andre glatte facader.

Vil du gerne vide mere om Steni-produkterne, kan du besøge deres hjemmeside her

Tag et kig på vores tidligere opgaver med rensning af Steni-facader