FacadeRens

Boligselskabet VIBORG – Facadevask med håndkraft

Hos Boligselskabet VIBORG blev FacadeRens bestilt til at vaske 18 boligblokke med glatte steni-facader i forskellige farver. En omgang facaderensning med håndkraft skulle få de flotte farver i steni-facaderne til at komme til sin ret igen.

De glatte steni-facader kræver en nænsom vask, så der ikke kommer skader på overfladen. Derfor vaskede vi alle 18 boligblokke med en håndholdt børste. For at Boligselskabet VIBORG fik det bedste resultat bestod opgaven af:

  • Vask med håndkraft af steni-facader
  • Algebehandling af steni-facader
  • Tagrenderensning

Hos FacadeRens sørger vi altid for at være grundige i vores arbejde. Derfor vaskede vi selvfølgelig alt på facaden inkl. vindueskarme.

Boligselskabet VIBORG har utroligt velplejede græsplæner ude foran deres boligblokke. Dem passede vi selvfølgelig på. Vi brugte en lift, som kører på bælter og lagde pvc plader ud på græsset. Sådan vi undgik kørespor på deres flotte plæne.

Boligselskabet VIBORG udtaler ”Det var helt perfekt”

Boligselskabet VIBORG gik på Google for at finde den bedste samarbejdspartner til at rense deres facader. Her fandt de FacadeRens.

”Vi fandt dem på nettet, og det var deres flotte referencer, der overbeviste os om, at vi skulle vælge FacadeRens.”

Om det arbejde, vi udførte, fortæller de:

”Vores oplevelse med FacadeRens var helt perfekt. Der var ingenting at klage over, overhovedet! Vi var efterfølgende ude og gennemgå arbejdet, og det ser rigtig godt ud. Vi kunne være bekymrede for klager fra beboerne, men det hele forløb helt problemfrit”

”FacadeRens var meget professionelle, men også nede på jorden. De forstod de udfordringer, vi står med som en boligforening.”

Har du et lignende projekt, eller ønsker du et uforpligtende tilbud fra FacadeRens, så kan du  kontakte os her.

Tag et kig på vores tidligere opgaver