FacadeRens

Vores værdier

Vores værdier

Kunden i centrum – det er vores udgangspunkt. Gennem løbende information sørger FacadeRens for, at du kan føle dig tryg ved vores leverancer og kvalitet, samt at du får et klart indtryk af vores faglige ekspertise. Vi ønsker tilfredse kunder – hver gang. Vi arbejder ud fra tre overordnede værdier:

Faglig ekspertise hos FacadeRens

Hos FacadeRens får du kvalitet, hver gang du benytter dig af vores services. Vi vil levere et ensartet og ordentligt resultat, hver gang, derfor arbejder vi ikke på akkord. Samtidig tilbyder vi komplette løsninger, hvor vi bl.a. samarbejder med malere, murere m.fl.

Fleksibilitet

FacadeRens har, som alle andre, leverings- og salgsbetingelser, men vi tror på, at en fleksibel tilgang til vores kunder er den bedste løsning. Derfor kan vi altid tale om tingene.

Kundetilfredshed

Vores trofaste kunder kalder os ofte ”Danmarks bedste” – noget vi sætter stor pris på og altid forsøger at leve op til. Derfor sørger vi for at krydstjekke samt gennemgå alle afsluttede opgaver, så vores kvalitet altid er i top. Du kan tage et kig på vores referenceliste. Vi glæder os til at gøre dig til endnu en af vores tilfredse kunder.

Skanderborgbakker

Tag et kig på vores tidligere opgaver

KJ Værktøj
Algebehandling

Anbefaling fra KJ Værktøj

FacadeRens har udført facaderens og algebehandling for KJ Værktøj i Odense, og fik i den forbindelse en fin anbefaling: Direktør Kristian

Læs mere »