FacadeRens

Nyhedsbreve

Tilmeld dig vores nyhedsbreve

Her kan du se vores tidligere nyhedsbreve. Vi sender løbende gode råd, nyheder og gode historier fra vores opgaver ud. Tilmeld dig listen hvis du ønsker at følge med og lejlighedsvis modtage attraktive tilbud. Måske har du en lignende opgave til os.

*Tilmeldingsmailen kan i nogle tilfælde havne i spam-filteret

Gulvvask

Rensning af STENI-facader for Boligkontoret Fredericia
+ Dusør på 5.000,-

Vi var i december forbi Boligkontoret Fredericia.

Læs mere
Rens af quartsgulv Give Daekcenter
Gulvvask

Beskidte og slidte murstensgulve?

Har du et traditionelle murstensgulv, som findes i en del 70'er huse, og er de blevet misfarvede i årenes løb?

Læs mere
Gulvrens ved Danske Fragtmænd
Gulvvask

Prøv en gulvvask, der virker...!

Vi er ikke bange for at sige, at vi har én af Danmarks bedste gulvvaskere... Og hvorfor så det, vil du så nok spørge.

Læs mere
gulvrens quartz
Gulvvask

Grundigt og ordentligt arbejde går aldrig af mode

Vi sætter en ære i at levere kvalitets arbejde til vores kunder - vi er først tilfredse, når du er!

Læs mere
Facade Folie
FacadeFolie

Afdækning af vinduer og døre uden brug af plast

Lyder det for godt til at være sandt? Måske, men ikke efter du har læst dette nyhedsbrev.

Læs mere
Gulvrens hos Fri Bikeshop
Gulvrens

GulvRens fra FacadeRens

Vi tilbyder nu også gulvrens af næsten alle typer gulve, specielt quartz- og epoxygulve.

Læs mere
aarhus ø
Godt nytår

Godt nytår fra Facade-Rens.dk

2020 er ovre - og sikke et år... Ud over at hverdagen er blevet ændret hos mange mennesker (og os), så har vi stadig været i gang med store og små projekter.

Læs mere
Havneholmen
STO-Facader

Afrensning af STO-facader er et af vores specialer

I de senere år er STO-facader blevet meget populære løsninger til nye domicilbygninger og boligforeninger. STO-facader kræver en særlig behanding, både når de renses og algebehandles.

Læs mere
rens af mursten
Rens af murværk

Rens af murstens- og teglfacader - kun for professionelle

Når et murværk skal renses, er det vigtigt at have forstand på murstenstyper og fugerne, så afrensningen ikke gør mere skade end gavn på murværket.

Læs mere
En spændende sæson går på hæld
Betonrens

En spændende sæson går på hæld

Hos FacadeRens har vi haft en spændende efterårssæson med både nye opgaver og faste kunder, som er vendt tilbage for hjælp.


Læs mere
Algebehandling

Efteråret er tid for algebehandling af facader

Efterårets og vinterens våde vejr er guf for algerne, og de har med den høje fugtighed, de bedste vækstbetingelser.Læs mere
Facaderens

Facaderens og vinduespuds på Vejle sygeshus

Facaderens med hedvandsrenser og vask af ovenlysvinduer på den gammeldags facon på Vejle sygehus. Resultatet blev super godt.

Læs mere
Facaderens hos boligselskabet Viborg
Facaderens

Bliv forårsklar med FacadeRens

Er din facade forårsklar? FacadeRens gennemgår i nyhedsbrevet for marts 2019, hvad du kan gøre for at få din facade flot til foråret. Og vi står selvfølgelig klar til at hjælpe!

Læs mere
Den Sorte Diamant FacadeRens
Granitrens

Vi har været ude på nogle spændende opgaver

Vi har været ude på spændende opgaver! Læs mere om vores besøg hos Den Sorte Diamant i København og Boligselskabet VIBORG.

Læs mere
Facaderens levede op til alle vores forventninger
Facaderens

Hvad betyder din facade for dit brand?

Det er facaden, der afgør hvilken metode du får det bedste resultat af. Få udført professionel facaderens, det er altid en god investering.

Læs mere
algebehandling
Algebehandling

Miljørigtig algebehandling der virker

Algebehandling er nødvendig i det fugtige danske klima. Men du skal være vågen, når du vælger. Du kan nemlig sagtens være både miljø- og omkostningsbevidst.

Læs mere
Danske Fragtmænd

Der står en mand i en lift på en tømmerflåde

Uanset underlag og overflade kan du trygt overlade opgaven til FacadeRens. Vi tager gerne utraditionelle midler i brug for at komme helt i mål - og levere et resultat, der er over forventning.

Læs mere
Gulvrens

Gulvrens uden produktionsstop

Gulvrens skal passe ind i din hverdag. Derfor sørger vi for at være fleksible, når dine gulve skal renses i dybden. Du bliver ikke forstyrret, og dine gulve bliver som nye igen.

Læs mere
STO-Facader

STO-facader kan også trænge til en afrensning

STO-facader består af mange forskellige mineraler. Med tiden bliver selv sådan en facade påvirket af naturens kræfter, og så er det rart, at du kan få professionelle til at klare ærterne for dig.

Læs mere
Godt nytår

FacadeRens ønsker godt nytår

FacadeRens ønsker kunder og samarbejdspartnere en glædelig jul og et lykkebringende nytår. Vi står klar i 2016 til at løse dine opgaver - og du kan få en aftale i kalenderen allerede nu.

Læs mere
algebehandling
Algebehandling

Forebygger du, eller lader du stå til?

Vælg algebehandling og skån din facade. Med algebehandling holder din facade sig ikke blot flot længere, du slipper også for bekostelige udbedringer af skader og at skulle skifte hele facaden før tid. Pas godt på din facade, så får du mest muligt ud af din bygning og din investering.

Læs mere
Scandinavian Center Fliserens
Fliserens

Vil du have mere ud af din flisebelægning?

Din investering i afrensning af din flisebelægning skal gerne kunne betale sig. Vælger du at få fliserne imprægneret, holder resultatet meget længere. Det er en sund investering - lidt ligesom vores sponsorat af den dygtige unge racerkører Kasper H. Jensen.

Læs mere
Rens af solceller

Får du nok ud af dine solceller?

Hvis dine solceller ikke er helt rene, risikerer du at miste en masse energiproduktion. Nok til at det tager meget længere at tjene dit solcelleanlæg ind. Sørg for at holde dine solceller rene og få det optimale ud af dit anlæg.


Læs mere
Scandinavian Center Fliserens
Fliserens

Det gør du da ikke, vel?

Det skæmmer rigtig meget, når belægningen udenfor et plantecenter, supermarked eller en bilforhandler er belagt med tilstrækkeligt mange stykker brugt tyggegummi. Eller for den sags skyld når fliserne har fået lidt for meget naturlig patina i form af alger. Men det kan der heldigvis gøres noget ved. Hos FacadeRens bruger vi en speciel maskine, som rengør i dybden. Den kan bruges både ude og inde.

Læs mere
Gulv dybderenses
Gluvvask

Alle mand på dæk!

Det danske vintervejr kan være en drøj omgang. Alt fra sne og slud til regn og storm kan få os til at skutte os og blive inden døre. Derfor er det så meget desto mere vigtigt, at du sikrer din bygning mod fugt- og vandskader, som på både den korte og lange bane kan føre gener med sig.Læs mere
Gulv dybderenses
Gulvvask

Den store julerengøring

FacadeRens ønsker glædelig jul med ny struktur på hjemmesiden. Vi er også i gang med at rense gulve i stor stil og har mange opgaver, som kræver specialudstyr, nemlig en gulvrenser med sug.

Læs mere
Tagrendrens
Tagrenderens

Tagrenderens: Er der hul igennem?

Det danske vejr nærmest skriger på rene tagrender og velbeskårne træer. Desværre er det opgaver, som ofte ryger bag i køen, når vi skal nå det hele. Undgå skader på personer og materiel, rens tagrenderne og beskær træerne, eller få FacadeRens til det.

Læs mere
algebehandling
Algebehandling

Træffer du det lovlige valg?

Det er ikke alle algemidler, som er skånsomme for miljøet. Faktisk er der kun et godkendt algemiddel på det danske marked. Ved du, om dit tag bliver behandlet med det lovlige middel? Her får du et tip til, hvordan du ser forskellen, og hvad du selv kan gøre for at skåne miljøet, når dit tag skal algebehandles.

Læs mere
Imprægnering af beton
Facaderens

Fuld fart på 2014

Det har været et helt forrygende forår hos FacadeRens, og det takker vi alle vores kunder for. Vi har blandt mange opgaver afsluttet 3. etape hos A. Enggaard på en byggesag for Dansk Supermarked. Efter alle tre etaper har vi afrenset byggeriet og imprægneret overfladerne, så de holder til vind og vejr.

Læs mere
Skanderborgbakker
Nyheder

Hilsen fra FacadeRens

Så fik vi skudt 2014 i gang. Her hos FacadeRens har vi gang i mange gode kunder og også nogle spændende tiltag.

Læs mere
Tagrenderens

Tagrenderensning forebygger istapper

Undgå istapper – få dine tagrender renset inden frosten sætter ind. Har du tidligere oplevet, at dine tagrender står for en ufrivillig del af husets juleudsmykning med store istapper hængende ned, er det på tide at overveje en rensning af tagrenderne.

Læs mere
børstevask af boeing 272
Algebehandling

Lady Patricia tager et bad

Til september påbegynder FacadeRens en ganske unik opgave. Virksomheden er hyret til at rengøre et af Stillings vartegn, den store Boeing 727, som tilhører full-service bureauet 727 Group.Læs mere
algebehandling af fliser
Fliserens

FacadeRens byder 2013 velkommen

FacadeRens skyder foråret 2013 i gang med flere spændende opgaver. Vi skal i gang med at vaske facaderne på en masse boligblokke i Kolding. I Herning afrenser og imprægnerer vi betonoverflader. Desuden skal vi algebehandle mange tusind kvadratmeter overflader og flere hundrede tage.

Læs mere
Udstyr
Glædelig jul

Glædelig jul og godt nytår

Netop nu bliver vores maskiner serviceret, så vi kan være klar til udrykning i foråret, eller når du har brug for at få fjernet istapperne i tagrenderne – det er ikke for sent at få det gjort!

Læs mere