FacadeRens

Rens af tagrender

Rens af tagrender afværger vandskader

Husker du at tjekke din bygnings tagrender, nedløbsrør og tagflader? Et årligt tjek kan afværge skader på varelager, bygningsdele og kloaksystemet. FacadeRens har i mange år hjulpet erhvervskunder med at rense tagrender, tagflader og nedløbsrør.

Rens af tagrender – hvorfor og hvordan?

Hvis du jævnligt får renset din bygnings tagrender og nedløbsrør, er du sikker på, at de altid fungerer efter hensigten. Du undgår, at dine medarbejdere og besøgende i virksomheden bliver mødt af et uønsket springvand, hver gang det danske vejr viser tænder. 

Der kan gemme sig meget i bygningens tagrender. Vi oplever nogle gange, at der er anlagt flotte græsplæner i højderne – helt ufrivilligt. Andre steder finder vi gammelt nytårsskyts, glemt legetøj og andet skidt.

En rensning af både tagrender og nedløbsrør vil samtidig sørge for, at det hele holder længere. Du kan læse mere om, hvad en rens af tagrenderne har af betydning for din bygning.

Hvad skal jeg vide om rens af tagrender?

Mens du laver det, du er bedst til, renser vi din bygnings tagrender og nedløbsrør. På den måde har du sikret den mod det omskiftelige danske vejr. Tagrenderne holder generelt længere, og der er færre vejrmæssige gener forbundet med de store nedbørsmængder, som vi af og til oplever i Danmark.

Vi tager turen op ad stigen og får styr på dine tagrender, let og enkelt. Alt efter behov kan du vælge en abonnementsaftale, hvor vi kører to gange årligt for at servicere tagrender og nedløbsrør på din bygning. I byen skal der ofte søges om tilladelse til at parkere en lift, hvilket vi tager højde for i vores tilbud til dig.

På billederne kan du bl.a. se, hvordan FacadeRens renser tagrender på en etageejendom.

Kontakt os på +45 7026 7520 og hør mere om rensning af din bygnings tagrender, nedløbsrør og tagflader.

Tag et kig på vores tidligere opgaver med rens af tagrender