FacadeRens

Om os

Om os hos FacadeRens

I efteråret 2017 skiftedeFacadeRens ejer. Bjarne Bak Falkenskov har arbejdet i branchen i flere år og har lovet at levere samme gode service som du er vant til.

Som en del af vores sunde og stærke kundekreds i hele Danmark, vil du også fremover kunne være tilfreds med vores arbejde og høje kvalitet. Den arbejder vi altid for at udvikle – til gavn for både vores eksisterende kunder og kommende kunder.

Som en særlig service til vores mange kunder, kan du tilkøbe en abonnementsordning til en bred vifte af vores services, så du ikke skal bruge unødig tid på at huske på og lave aftaler. Hvis du vælger et abonnement, aftaler vi en fast løsning, hvor det er vores opgave at komme til tiden og levere den aftalte service.

Dine behov er i fokus, og du er med til at vælge den endelige løsning til din opgave. På den måde kan vi levere den optimale kvalitet – hver gang.

Banner om os

Hvad vi er gode til

facaderens

Facaderens

Hos FacadeRens får du altid korrekt vejledning omkring, hvilken behandling der vil forlænge levetiden for din facade længst muligt.


dybderens af betongulv

Gulvrens

FacadeRens tilbyder rens af næsten alle typer gulve inklusive quartz- og epoxygulve.Facade Folie

Facade-Folie

Hos Facade-Folie tilbyder vi afdækning på sprøjte. Du kan få sprøjtet plastik direkte på ruderne og rammerne. På den måde slipper du for ufrivillig sandblæsning og en masse flagrende plast.

Tag et kig på vores tidligere opgaver

Algebehandling hos Danish Crown
Algebehandling

Algebehandling for Danish Crown

På billederne kan du se, hvordan FacadeRens algebehandler facader, solafskærmning og flisebelægning for Danish Crown. Solafskærmningen afrenses manuelt med bløde

Læs mere »