FacadeRens

Triscan’s gulve i Brabrand er blevet som nye igen

Triscan
Triscan i Brabrand havde oplevet at deres Quartz gulve gennem årene var blevet mere og mere sorte. Et Quartz gulv kan være meget svært at rengøre, hvis man fx spilder kaffe eller anden væske som sætter sig mellem de små sten i gulvet. Triscan mente derfor, at det var på tide at få renset gulvene i bygningen.

”Jeg har en kollega som havde lavet noget kampagne for det firma, som laver de her maskiner til afrensning af gulve. Dem kontaktede vi så, og fik at vide at de ikke selv rensede gulvene, men de havde en kunde de varmt kunne anbefale til at gøre det. Den kunde var så FacadeRens, og man må sige at de havde noget at have deres anbefaling i”

Sådan siger Jørn Kim Jensen, Servicekoordinator i Triscan.

Det bedste vi ved, er at overgå kundens forventninger

Hos FacadeRens gør vi alt hvad vi kan, for at vores kunder efterlades med en positiv oplevelse af vores service, hver gang. Det bedste vi ved, er når vi overgår kundens forventninger.

”Min overordnede oplevelse med FacadeRens har været fantastisk, de har overgået alle mine forventninger og vi føler at vi har fået et helt nyt gulv igen. Der kom to ufatteligt servicemindede mænd, med den indstilling at intet var umuligt. De fortalte hvad de gjorde, og vi følte os i trygge hænder under hele processen, mens de ellers kørte det selv. Hvis slangerne ikke lige rakte til det bagerste i bygningen, pakkede de bare bilen sammen og kørte om på den anden side, så det var virkelig god service”

Da Jørn blev spurgt til hvad han ville fremhæve ved besøget sagde han:
”Kvaliteten og serviceniveauet har været helt i top. De kom til tiden og der har virkelig intet været at sætte en finger på”

Kontakt FacadeRens hvis du ønsker et tilbud på rensning af dit gulv

Står du med et gulv der trænger til at blive renset, er du altid velkommen til at kontakte os på 70 26 75 20. Vi brænder for vores fag, og tør godt at kalde os blandt de absolut bedste i branchen.

Tag et kig på vores tidligere opgaver