FacadeRens

Dybderens hos Würth

I 2013 kontaktede Würth FacadeRens da de havde behov for at få dybderenset deres quartzgulve i butiksarealet. Stor slitage havde resulteret i gulve, som ikke længere kunne blive rene af den almindelige gulvvask og vedligeholdelse.

Efter afrensningen af quartzgulvene virker butiksarealet igen lyst og meget mere indbydende. Würth er atter klar til at modtage kunder og medarbejdere i rene og behagelige omgivelser.

På billederne kan du se den store forskel på gulvene før og efter. Desuden kan du se, hvor let f.eks. træbeskyttelse kan fjernes fra gulvets overflade – helt uden brug af kemikalier. Maskinen, som FacadeRens benytter, arbejder med ca. 70-90 grader varmet vand og et tryk på 100-300 bar. Vandtemperatur og tryk afhænger af, hvor godt skidt og snavs sidder fast i gulvet.

Har du også quartzgulve som ser lidt medtagne ud og godt kunne tåle en god dybderensning, så det igen fremstår flot og indbydende? Så kontakt FacadeRens allerede i dag på +45 7026 7520, vi dækker hele Danmark og giver gerne et uforpligtende tilbud på dybderens af dit quartzgulv.

Tag et kig på vores tidligere opgaver