FacadeRens

Fri Bikeshop i Billund benytter sig igen af FacadeRens

For ca. 6 år siden stod Fri Bikeshop i Billund i nogenlunde samme situation, som de stod i for nyligt. Deres Quartz gulve var gennem årene blevet mere og mere sorte at se på, grundet det snavs der havde sat sig i stenene. Derfor valgte de at tage kontakt til FacadeRens, præcis som de gjorde for 6 år siden.

Michael Therkildsen, Fri Bikeshop Billund
”Vi valgte at kontakte FacadeRens igen, fordi vi var rigtig godt tilfredse med resultatet første gang vi fik renset vores gulve af dem. Det er snart 6 år siden det blev gjort sidst, og nu trængte det igen, derfor var det helt oplagt at tage fat i FacadeRens igen.”

FacadeRens anvender nye og snavsopsamlende maskiner

Når du får renset dit gulv af FacadeRens, kan du være sikker på at vi anvender maskiner og udstyr der kan klare opgaven til UG. Vores nye gulvrenser er vand- og snavsopsamlende, hvorfor vi kan rense gulvene i en fin butik som Fri Bikeshop i Billund, uden at det hele bliver snavset til. Hvis ikke der gøres brug af det rigtige udstyr, kan indendørs rensning af gulve, hurtigt svine mere end nødvendigt.

Kontakt FacadeRens hvis du ønsker et tilbud på rensning af dit gulv

Står du med et gulv der trænger til at blive renset, er du altid velkommen til at kontakte os på 70 26 75 20. Vi brænder for vores fag, og tør godt at kalde os blandt de absolut bedste i branchen.

Tag et kig på vores tidligere opgaver