FacadeRens

Rens af alu-facade for boligforening

I 2013 blev vi kontaktet af en boligforening i Aarhus, som havde en stor opgave til os. Alle deres nordvendte facader og gavle trængte til en ordentlig rengøring efter mange års slitage og påvirkning af elementerne.

FacadeRens valgte at vaske alle facader og gavle med børster for at være så skånsomme som muligt over for facadens aluplader. Desuden blev vinduesrammer og tagrender også grundigt rengjort med børster. Resultatet kan du se på billederne.

Når FacadeRens rengør facader i boligforeninger, ved vi, at det kræver en god dialog med den daglige leder på området. Desuden kræver arbejdet både planlægning og god varsling, så vi er sikre på, at alle vinduer er lukkede, og at de mange beboere føler sig godt tilpas under arbejdet. Vi forsøger så vidt muligt at tilfredsstille alle undervejs i arbejdet. Læs mere her hvis du vil vide mere om afrensning af facader.

Trænger din boligforenings facader også til en kærlig hånd? Kontakt FacadeRens på +45 7026 7520, så kommer vi forbi og giver et uforpligtende tilbud på facaderens.

Tag et kig på vores tidligere opgaver