FacadeRens

Algebehandling af STO-facader

FacadeRens har løst en stor opgave for Havneholmen i Københavns Sydhavn. Her stod man med den udfordring, at de smukke bygninger ikke længere var så hvide, som de havde været.

Ejendomsinspektør Henrik Damstedt Nielsen fortæller: ”Vi er plaget af grønne alger på vores bygninger. En anden bygning anbefalede FacadeRens, som havde hjulpet dem med samme problem. Det var en stor opgave, men de har løst den rigtig godt.”

Jeg er tilfreds

Henrik Damstedt Nielsen fortsætter: ”De har algebehandlet alle vores bygninger og vasket dem ned med hedvandsrensning. Jeg har haft et godt samarbejde med dem, og de gjorde et godt stykke arbejde, da de var her. Resultatet er jeg også meget tilfreds med.”

Havneholmens facader er lavet i STO-facadepuds, en overflade som er meget populær i nybyggeri fordi den er særdeles holdbar og slidstærk. Men selv en STO-facade angribes af alger, derfor blev facaderne algebehandlet med Algefri N og vasket med lavt tryk og varmt vand.

”FacadeRens gør et godt stykke arbejde. De overholder deres aftaler, og så leverer de et pænt resultat. Jeg synes bare, hele pakken er god.”, afslutter en tilfreds Henrik Damstedt Nielsen.

Tag et kig på vores tidligere opgaver