FacadeRens

IKEA Odense er godt tilfredse med facadevask

For IKEA Odense har FacadeRens vasket møbelhusets facader med børster. Facility Teamleader hos IKEA Odense, Jesper B. Hansen, fortæller: ”De var to mand på opgaven, og i løbet af 4 dage vaskede de 3.700 m2 facade med børster. Det er blevet flot, og vi er rigtig godt tilfredse. Vi har fået et rigtig godt indtryk af dem, både i forhold til tilbudsgivningen og udførelsen af arbejdet.”

Nu kan vi se, facaderne er gule igen

Jesper B. Hansen fortsætter: ”Vores facade har en metaloverflade, som var godt belagt med fugleklatter, og på flere af siderne var vi meget hårdt ramt af algevækst. Desuden ligger vi tæt på trafikerede veje, så når man kom tæt på facaden, især de steder, der er gule, var det tydeligt at se, at der lå en hinde af smog og skidt fra bilerne. Efter FacadeRens har været i gang, kan vi se, at vores facader er gule igen.”

”Hvis jeg skal anbefale FacadeRens til andre, så vil jeg fremvise det resultat, de har leveret her hos os. Deres medarbejdere er søde og meget arbejdsomme. Jeg vil helt bestemt bruge FacadeRens en anden god gang.”, slutter Jesper B. Hansen af.

Tag et kig på vores tidligere opgaver