FacadeRens

Kvartsgulvene hos J.N. Bech i Randers skinner igen

J. N. Bech
J.N. Bech i Randers har fået renset deres kvartsgulve, eftersom de ligesom mange af vores andre kunder, havde oplevet at deres gulve gennem årene var blevet sorte og snavsede – hvor snavsede de egentlig var blevet, fandt J.N. Bech først ud af under vores besøg.

Kvartsgulve er specielt svære at rengøre, eftersom gulvet består af små sten eller kvarts, hvori snavset sætter sig. Når først skidt og snavs falder ned mellem de små sten, er det ikke til at få renset ordentligt uden professionel hjælp, og til dette hjælper FacadeRens gerne.

Det er ikke første gang J.N. Bech anvender FacadeRens

Catarina fra J.N. Bech udtaler:

”Vi brugte FacadeRens for nogle år siden, da vi i 2017 skulle bygge til. Her kom de og rensede vores gamle facader, så de sammen med den nye tilbygning så nye ud igen. Vi var super tilfredse med resultatet, så da vi så det seneste nyhedsbrev om at de nu også tilbød at rense gulve, slog vi til.”

Først under besøget gik det op for Catarina fra J.N. Bech, i hvor stor grad gulvet trængte til en rensning

”Jeg var vildt imponeret over hvor tydeligt man kunne se forskellen, det var helt vanvittigt. Vi har før fået vores gulve renset, og det var denne gang meget mere tydeligt end det har været før. Det er som om det også har ændret luften, det har virkelig været rart at få renset”

J.N. Bech anbefaler FacadeRens

Catarina fra J.N. Bech siger at hun varmt kan anbefale FacadeRens til andre og at resultatet i sig selv er værd at fremhæve. Som hun siger: ”Det er næsten som om, at vi har fået et nyt gulv”

Tag et kig på vores tidligere opgaver