FacadeRens

LightHouse Aarhus Ø – FacadeRens afrenser Aarhus’ nye vartegn

FacadeRens har hjulpet LightHouse i Aarhus med at få den flotte og markante bygning med 9 etager og 125 lejligheder på Aarhus Ø, til at fremstå som ny igen. LightHouse stod med den udfordring, at algerne havde taget til på bygningens fiberbetonfacader, og det var derfor tid til at få renset facaderne.

Formand i ejerforeningen Frank Falkenberg udtaler:

”Vi var plaget af alger på bygningens facader. Derfor søgte vi 3 tilbud online og valgte at gå med FacadeRens. Vi valgte ikke så meget ud fra prisen, men valgte FacadeRens fordi de forekom klart mest professionelle. På deres hjemmeside var der mulighed for at læse om hvordan de udførte arbejdet, og man kunne se referencer på hvad de tidligere havde lavet. Derudover kunne vi aftale en fast pris, hvor de andre tilbud vi modtog, havde nogle træls betingelser vi ikke brød os om”

FacadeRens har stor erfaring med afrensning af fiberbeton

FacadeRens benytter altid ca. 90 grader varmt vand, når vi renser fiberbeton mm. Det varme vand og algebehandlingen gør det muligt for os at skrue ned for trykket – til glæde for din facade.

Da facaden var rengjort på LightHouse udførte vi efterfølgende en imprægnering af overfladen. Imprægneringen hjælper med at holde det pæne resultat længere og beskytter facaden mod fugt. FacadenRens kommer til at vedligeholde facaden fremover, med en årlig algebehandling.

Hos FacadeRens er en aftale en aftale

Frank Falkenberg fortsætter:

”Deres professionelle tilgang skal klart fremhæves. Gennem hele forløbet har der været klar dialog og vi er blevet informeret om hvad arbejdet indbefatter undervejs. Der blev lavet nogle renseprøver inden projektet gik i gang, som hjalp os med at forstå hvordan det endelige resultat ville blive, og rent faktisk kunne vi bare bede dem pakke sammen og gå igen hvis vi ikke var tilfredse”

Da Frank Falkenberg blev spurgt ind til den samlede oplevelse med FacadeRens var svaret klart:

”Alle tidsplaner er blevet overholdt og de har virkeligt kløet på. Jeg har intet negativt at sige om forløbet, og vi var endda så tilfredse at vi har lavet en serviceaftale med dem. Fremover kommer de en gang årligt, så facaden kan forblive flot”

Tag et kig på vores tidligere opgaver

Havneholmen
Algebehandling

Facadebehandling af Havneholmen på Sydhavn

FacadeRens har endnu engang hjulpet Havneholmen, beliggende ved Sydhavn i København, med facaderens af bygningen. Facaderne på Havneholmen er udført i STO-facadepuds som tåler høj vejrbelastning, men som stadig

Læs mere »