FacadeRens

De har kompetencerne i orden

I foråret 2015 har FacadeRens foretaget en afrensning af facaderne på CABINN i Vejle – måske bedre kendt som Hotel Australia. Alle facader havde fået lidt for meget patina, især var de sorte og grønne af alger. Så facaden trængte til en ordentlig omgang.

Vicedirektør Jesper Sander fra CABINN i Vejle fortæller: ”Nu er de flot hvide igen. Vi er meget tilfredse med både den indledende tidsramme og det endelige resultat. Min oplevelse af FacadeRens er kun positiv, de er meget venlige og imødekommende. De har leveret det, vi forventede.”

Selve afrensningen af facaderne var et større projekt, for CABINN i Vejle er et 11 etager højt hus, som ligger tæt på en større vej. Der skulle derfor indhentes tilladelser ved de rette instanser.

Jesper Sander fortsætter: ”De fik godkendelser til det nødvendige og talte med myndighederne. Samtidig var de meget opmærksomme på ikke at være til unødig gene for trafikken. Så jeg vil sige, at de har løst opgaven til fulde.”

”Jeg vil sige, at de udfører deres arbejde som aftalt. De har også kompetencerne i orden og, efter min egen mening, viden om det, de har med at gøre. Det de siger og lover, det holder de. Vi føler ikke, det kunne blive gjort bedre.”, siger Jesper Sander, da han bliver spurgt om, hvad der kan få ham til at anbefale FacadeRens til andre.

Tag et kig på vores tidligere opgaver