FacadeRens

T. Hansen anbefaler FacadeRens

FacadeRens har løst en større opgave for T. Hansen Gruppen A/S i Middelfart. Her stod man med den udfordring, at de flotte kalkstensfacader var angrebet af alger og i det hele taget trængte til en større afrensning. Først blev kalkstensfacaderne behandlet med AlgeFri N, for at løsne de mange alger, hvorefter facaderne blev afrenset med hedvandsrenser. Til slut blev alle facader imprægneret, så resultatet holder længere.

Chefsekretær Joan Johansen fortæller: ”Vi har tidligere fået renset vores facade, men ønskede denne gang at benytte en anden udbyder, så derfor søgte vi via Google, og fandt her oplysningerne på FacadeRens.”

Kalkstensfacaden har fået den helt store tur

Joan Johansen fortsætter: ”Vores administrationsbygning er beklædt med store hvide kalkstensplader. De er blevet algebehandlet, og så er de blevet renset og til sidst imprægneret. De har fået den helt store tur. Resultatet er blevet rigtig fint, ud fra det udgangspunkt FacadeRens havde. Det blev selvfølgelig ikke som nyt, men det skyldes, at vejret i årenes løb har været hård ved kalkstenene. Men det er blevet rigtig fint, og vi er meget tilfredse.”

”Jeg vil helt bestemt anbefale FacadeRens til andre. Vi har fået super god behandling, og de har udført et pænt stykke arbejde. Behandlingen blev udført forsigtigt og grundigt og der blev taget hensyn til vores kunder og medarbejdere. Der har ikke været noget at sætte en finger på.”, afslutter en yderst tilfreds Joan Johansen.

Tag et kig på vores tidligere opgaver

Audi Fredericia
Facaderens

Helt perfekt hos Audi

FacadeRens har hjulpet AUDI i Fredericia med at få vasket facaden og renset tyggegummi af deres p-plads. Facaden er beklædt med plader og

Læs mere »