FacadeRens

BESTSELLER på havnen i Aarhus anbefaler FacadeRens

Ved Pier 2 på Aarhus Havn, finder man BESTSELLER’s nye kontorkompleks der breder sig over flere sammenhængende bygninger, fordelt på 46.000 kvadratmeter. Bygningen er opført i den porøse italienske natursten, Grigio Bottarga, der hurtigt bliver påvirket af det barske vejr ved havnen, når den ikke plejes efter kunstens regler.

Bygningen stod færdigopført i 2015, men allerede nu ses der tegn på algeangreb på flere facader. FacadeRens blev derfor kontaktet med henblik på at foretage en algebehandling af facaderne, da der blev sat store krav til omhyggeligheden og forsigtigheden med stenene.

Team Leader for BESTSELLER Thomas Munkholm udtaler:
”Vi havde i første omgang et firma ude og lave en algebehandling, men det fortrød jeg hurtigt. Der kom pletter på stenene fordi de ikke havde styr på hvad de lavede. Jeg tog derefter kontakt til Bjarne og det har været en hel anden oplevelse. Man kan virkelig mærke grundigheden på Bjarne, hans passion for det han laver og så tager han 110% ejerskab på opgaven. Han forlader ikke arbejdet før han selv føler han er færdig.”

FacadeRens algebehandler alle facader – også de svære og porøse natursten

Når man algebehandler natursten, er der rigtig mange faktorer der skal holdes øje med, for at stenen ikke ødelægges. F.eks. er det vigtigt at blandingsforholdet mellem vand og algemiddel er korrekt, samt at det fordeles jævnligt på facaden.

”Bjarne fik en sten med hjem, så han kunne lave nogle test på den. På den måde vidste han inden han kom, hvad der virkede og hvad der ikke ville virke på stenene. Det skal også nævnes at Bjarne er en pernippenrøv x 1000 – på den gode måde selvfølgelig. Han går virkelig op i detaljerne, og fandt fejl på nogle fliser vi havde fået renset et stykke tid tilbage. Han ved præcis hvordan arbejdet skal udføres og har 100 % styr på det han laver”

BESTSELLER anbefaler FacadeRens

”Jeg vil klart anbefale FacadeRens – Jeg giver dem 10+. Det er vigtigt for os at man har respekt for det man laver og afleverer et godt stykke arbejde. De er eksperter indenfor deres felt og tager ejerskab for opgaven de bliver stillet. Deres øje for detaljen gør, at det endelige resultat bliver over forventning.”

“Eftersom vi har for lidt sommer og for meget fugt og mørke her i Danmark, så vi kommer nok til at benytte os af dem 2-3 gange årligt. Bjarne ved det ikke endnu, men han kommer også til at behandle nogle spanske trapper for os, hvor folk sidder og spiser om sommeren.”

Tag et kig på vores tidligere opgaver

Dalgashus Facaderens
Algebehandling

Facaderens for Dalgashus

Dalgashus er et stort indkøbscenter, der ligger i hjertet af Herning. Ud over indkøbscenteret huser Dalgashus også både lejligheder, kontorer

Læs mere »