Vores udstyr

Som du kan læse andre steder her på hjemmesiden, er vores biler udstyret med kalkfri vand samt teleskopstænger og børster til at vaske vinduer med efter endt afrensning. Vi har slanger, der kan nå op til 400 meter fra nærmeste vandstik, hvilket giver os en stor fleksibilitet i forhold til at løse netop din opgave.

Bilerne er monteret med et mobil renseanlæg fra aquila.dk. Det er bygget op på en boogietrailer med en vandtank på 1000 liter, som sikrer, at der er vand nok til højtrykspumpen, derfor er det ikke et problem, hvis du ikke selv har det rette vandtryk – vi har udstyret til at løse opgaven. Vores anlæg kan levere 30 liter vand i minuttet med et tryk på op til 300 bar og 130 grader varmt vand.

Vi har altid en bil kørende med et spuleanlæg i nærheden af dig, så hvis du gerne vil have en demonstration, kan vi også klare det. Kontakt FacadeRens på +45 7026 7520 og hør mere – eller for at aftale en uforpligtende besigtigelse af din facade.

Tag et kig på vores tidligere opgaver

Afdeling i Boligforening Ungdomsbo i Esbjerg har igen flotte alu-facader

FacadeRens har været i Esbjerg og vaske facader og rense tagrender hos Boligforeningen Ungdomsbo.

Den Sorte Diamant – Granitfacaden står igen flot og blank

Facaderens af 2500m2 dybsort granitfacade på Det Kgl. Bibliotek i København blev håndvasket, så den igen står flot og blank.

FacadeRens levede op til alle vores aftaler

PRinfo fik udført facaderens på en 16 år gammel facade. Det var til at se forskel, da vi var færdige med opgaven.