FacadeRens

En spændende sæson går på hæld

Hos FacadeRens har vi haft en spændende efterårssæson med både nye opgaver og faste kunder, som er vendt tilbage for hjælp.

Vi vil gerne sige tak for endnu et godt år hos FacadeRens til alle kunder og samarbejdspartnere. Vi ser frem til 2020, hvor vi er klar til at imprægnere, rense og algebehandle for at gøre slidte bygninger flotte igen.

Overfladebehandling af siloer på rensningsanlæg

På billederne og filmen ses det, at vi var ude og overfladebehandle siloer på et rensningsanlæg. Det er en fast kunde, som vi tidligere har hjulpet med en tilsvarende opgave.

Det bedste kvalitetsstempel, vi kan få, er når vores kunder vender tilbage – og det har vi heldigvis mange kunder, der gør på grund af den høje kvalitet af vores arbejde og vores ærlighed.

Flotte resultater med vores hedvandsrenser

Er facaden blevet beskidt? Hos FacadeRens renser vi altid beton-/ og murstensfacader med en hedvandsrenser.

Det er en professionel højtryksrenser, som anvender op til 130 grader varmt vand, hvilket betyder, at vi kan skrue ned for trykket, så facaden skånes, og stadig opnår samme flotte resultat!

Andre facadetyper vasker vi med håndbørste, der sikrer en skånsom behandling af facaderne, så de holder længere.

I videoen renser vi en betonfacade med en af vores hedvandsrenseanlæg og får øjeblikkeligt en ren overflade.

Her kan du se hvordan hedvandsrenseren gør beskidte overflader pæne rene igen på en skånsom måde

En spændende sæson går på hæld

Kunder fik imprægneret facaderne

Bedst som vi troede sæsonen gik på hæld, havde vi nogle af vores faste kunder, som manglede hjælp til bla. imprægnering af en 7 år gammel bygning, hvor der var problemer med indsivende vand i bygningskonstruktionen.

Der blev behandlet med Masterprotect 8000 CI, som beskytter beton og armeringsjern i konstruktionen.

Ses vi i 2020?

Er jeres kontorbygning, fabrik eller butik falmet med tiden og ramt af alger? Så står FacadeRens klar til at hjælpe dig i 2020, så din bygning får en frisk start på det nye årti.
En flot erhvervsbygning giver et flot førstehåndsindtryk – og en velholdt bygning kan også holde i mange flere år uden reparationer end en misvedligeholdt bygning.

Ring til FacadeRens, så kommer vi og kigger på bygningen – uanset overfladetype, og rådgiver omkring den bedste behandling og giver et uforpligtende tilbud. Tilbuddet kan indeholde:

  • Facaderensning eller facadevask
  • Algebehandling
  • Imprægnering

Vi kan selvfølgelig også ordne dine fliser eller tagrender, nu vi alligevel er ude hos dig. Så står det hele knivskarpt.

Tag et kig på vores tidligere opgaver

JoEl
Facaderens på betonfacader

Facaderengøring hos JoEl

JoEl i Odense har til huse i en bygning bestående af glatte betonelementer. I dette tilfælde var bygningen hårdt angrebet

Læs mere »