FacadeRens

Imprægnering af facader

Mange tænker på vinterstøvler og flyverdragter, når vi nævner imprægnering, men det er faktisk en rigtig god og effektiv behandling af murværk og betonmure, hvis du gerne vil gøre det lettere for dig selv at rengøre facaden i fremtiden.

Hos FacadeRens har vi mange års erfaring indenfor netop dette område, og vi kan garantere dig for, at resultatet bliver lige efter bogen.

Hvorfor skal du vælge FacadeRens, når din facade skal imprægneres?

Når man arbejder med udendørs arealer er det alfa og omega, at man forstår det, man har med at gøre. For det er ikke kun de mennesker, der færdes i området der har indflydelse på facaden, men også elementerne spiller en kæmpe rolle.

Vores mange års erfaring med imprægnering af forskellige overfalder gør, at vi kan sikre dig det allerbedste resultat. Vi vejleder dig altid, hvis der findes en anden løsning, der kan give dig et bedre slutresultat end den, du først havde forestillet dig.

Hvad gør en murimprægnering?

Når du vælger at få dine facader behandlet, så er det i virkeligheden en investering i fremtiden. Resultatet er nemlig ikke noget, du kan se. På samme måde som når du imprægnerer dine nye vinterstøvler.

Du tænker egentlig ikke over det før første gang, du er gået hjem fra arbejde i sjap og kan tørre dine støvler rene med en fugtig klud – det er dét en imprægnering gør for din facade.

Ud fra den viden, arbejder vi altid nedefra og op, for det er altid lettere at rengøre den del af facaden, der allerede er behandlet frem for den rå mur.

Inden vi går i gang

Inden vi går i gang med opgaven, kommer vi ud og kigger på bygningen, så vi i fællesskab kan finde frem til den helt rigtige behandling. Forskellige overflader reagerer forskelligt, og derfor kræver det ofte selvsyn, før vi kan tage den endelige beslutning i forhold til valg af produkter og fremgangsmåde.

For dig betyder det, at du kan være helt tryg ved at overlade opgaven til os. Det er ikke kun de vedligeholdelsesvejledninger der forligger på facaden, vi forholder os til, men også den generelle tilstand, beliggenheden og de mange års erfaring, vi har med i rygsækken, hver gang vi tager ud for at løse en opgave.

Vores midler

FacadeRens har stor erfaring med imprægnering af beton og tegl, og vi benytter ofte masterseal303 og masterseal321B til at overfladebehandle med. Vi anbefaler altid vores kunder at imprægnere overflader efter en facaderens. Det forlænger facadens levetid og gør den mere smudsafvisende, noget der kan ses på den lange bane.

 

Kan imprægnering stå alene?

Hvis der er tale om helt nye bygninger, der skal behandles, så kan en imprægnering sagtens stå alene. Er der på den anden side tale om bygninger, der har været udsat for vind og vejr gennem en årrække, så anbefaler vi, at imprægneringen følger en rensning og en algebehandling.

Det er der en række fordele ved:

  • Muren kommer til at se ny og velholdt ud
  • Alle belægninger og skidt fjernes, så imprægneringen har de bedste forudsætninger for at virke optimalt
  • Det bliver ikke alene sværere for skidt og snavs at sætte sig på muren, men også alger får hårde kår efter sådan en omgang
  • Der går længere tid før muren kommer til at se trist ud igen

Det betyder ikke, at murene ikke kan have stor fordel af en imprægnering uden de andre behandlinger, det betyder bare, at virkningen bliver bedre og holder længere på en mur, der er nyrenset.

I sommeren imprægnerede FacadeRens Max Sibbern A/S’ bygning. Her kan du læse om, hvorfor Max Sibbern A/S er så glade for resultatet

FacadeRens har et imprægneringsanlæg, som gør det muligt for os at håndtere selv store opgaver let og hurtigt. Det betyder du kan få en rigtig god pris på opgaven, hver gang. Kontakt os her eller ring på +45 7026 7520 og hør mere.

Tag et kig på vores tidligere opgaver

Audi Fredericia
Facaderens

Helt perfekt hos Audi

FacadeRens har hjulpet AUDI i Fredericia med at få vasket facaden og renset tyggegummi af deres p-plads. Facaden er beklædt med plader og

Læs mere »