FacadeRens

Fuld fart på 2014

Undgå istapper – få dine tagrender renset inden frosten sætter ind.

Snart står vinteren for døren, og med den følger en kold, våd og frostklar tid. Har du tidligere oplevet, at dine tagrender står for en ufrivillig del af husets juleudsmykning med store istapper hængende ned, er det på tide at overveje en rensning af tagrenderne.
   
Hvad får jeg ud af en tagrenderensning?
Istapper fra tagrender er hvert år skyld i mange forskelligartede skader på både personer og ting. Vil du helst undgå at få buler i bilens tag og forårsage personskader pga. faldende istapper, er det en god idé at få renset dine tagrender, inden frosten sætter ind. Derfor tilbyder FacadeRens i disse måneder en særlig tagrenderensning, som forebygger ophobning af skidt, der hindrer vandet i at løbe gennem tagrenderne og ud i afløbet.
 
Når du kontakter FacadeRens, kommer vi ud til et indledende møde, hvor vi undersøger dine tagrenders beskaffenhed. Vi forventningsafstemmer med dig og sørger derefter for, at opgaven løses hurtigst muligt, så du kan være klar til vinterens frost uden at skulle bekymre dig om istapper og eventuelle følgeskader.

Tag et kig på vores tidligere opgaver med rens af tagrender