FacadeRens

Rensning af STENI-facader for Boligkontoret Fredericia
+ Dusør på 5.000,-

Vi var i december forbi Boligkontoret Fredericia, som ønskede professionel hjælp til at få deres tre STENI-beklædte lejlighedsblokke, med hver 174 lejligheder, rene igen.

De tre lejlighedsblokkes facader, er med årene blevet mørkere af snavs og skidt der havde sat sig i de ru STENI-beklædte Natura facader, og nu var tiden inde til at få dem grundigt renset.

Simon Døssing, Inspektør for Boligkontoret Fredericia udtaler:
”Mikael har holdt ved i snart 15 år. Dengang kom de og lavede en prøve på en af vores facader, og da tiden nu var inde til at få dem renset igen, vidste jeg hvem jeg skulle have fat i.
Vi lavede et udbud hvor vi inviterede en konkurrent, men måtte konstatere at den prøve FacadeRens lavede var markant bedre. Vi er faktisk så glade for resultatet, at vi har indgivet en ny ordre på to afdelinger mere.”

Som Inspektør, lægger Simon Døssing stor vægt på at de håndværkere han indgår samarbejde med, er til at stole på. Det er vigtigt eftersom Boligkontoret Fredericia er ansvarlige for mere end 5000 lejligheder i Fredericia og omegn.

”Mikael holder hvad han lover, og et ord er et ord, så jeg ved jeg kan regne med hvad han siger. Hans medarbejdere er meget omhyggelige og forsigtige, og på trods af at de var forbi mere end 500 lejligheder, så har der ingen konflikter været overhovedet. Vi har endda fået meget positive tilkendegivelser på det færdige resultat.”

Sådan en udtalelse fra en kunde er vi ret stolte over. Faktisk meget stolte 🙂

Vi er faktisk allerede igang med facaderens af 9 ekstra blokke for Boligkontoret Fredericia. 

Ps. Mikael er fra FacadeRens 😉

… og dusøren??? 
Du skal længere ned…

Kan du se, hvor vi er kommet til?

Men hvad så med den dusør???

Vi søger efter dygtige folk. Kan du hjælpe os med at finde dem?
Så kvitterer vi med et gavekort på 5.000,- efter personen har været ansat hos os i 3 måneder.

Kender du en, der både er friluftsmenneske, ansvarsbevidst og serviceminded?
Så send dem i vores retning. 

På forhånd tak for hjælpen.

Tag et kig på vores tidligere opgaver

Audi Fredericia
Facaderens

Helt perfekt hos Audi

FacadeRens har hjulpet AUDI i Fredericia med at få vasket facaden og renset tyggegummi af deres p-plads. Facaden er beklædt med plader og

Læs mere »